scofield
Aktif Üye
Hoşbulduk güzel kardeşim. Teşekkür ederim. Daha güzel raporlarda daha çok görüşmek ümidiyle. Sevgiler rastgelsin.Emre abi hoşgeldin.
Avlarının devamını dilerim, rastgelsin.
Son düzenleme:
Hoşbulduk güzel kardeşim. Teşekkür ederim. Daha güzel raporlarda daha çok görüşmek ümidiyle. Sevgiler rastgelsin.Emre abi hoşgeldin.
Avlarının devamını dilerim, rastgelsin.
Kardeşimmm benim çok teşekkür ederim. Bu hafta kaçacağım yine müsait bir gün ayarlarsan konuşalım. Çok mutlu olurum beraber avlanmaktan.Müdürüm, hiç haber vermiyorsunuz ama olmuyor ki böyle 🙂 dahili numaramı biliyorsunuz.
Şaka bir yana senin kadar denizi seven birisinin tekrar balığa dönmüş olması sevindirici, hem skor çok güzel hem de lüferler çok çok güzel.
Devamı da rastgelsin inşallah. Deniz kime balık vereceğini iyi biliyor 😉
Abi her zaman şeref duyarım, haberleşelim.Kardeşimmm benim çok teşekkür ederim. Bu hafta kaçacağım yine müsait bir gün ayarlarsan konuşalım. Çok mutlu olurum beraber avlanmaktan.
Tamamdır. Görüşmek üzere sevgiler.Abi her zaman şeref duyarım, haberleşelim.
Teşekkürler keyifli oldu inşallah tüm balık sevdalılarına da nasip olsun. Sevgiyle kalın.Uzun aradan sonra bereketli ve zevkli bir av olmuş,tebrikler.
Teşekkür ederim Hamdi üstat. Nicelerinde görüşmek üzere öpüyorum. Sevgiler.Tebrikler Güzel av olmuş Emre, biz de seni özlemiştik 🙂