Teşekkürler Faruk Abi.çok güzel kareler ellerize emeğınıze sağlık
Nejat Abi Canon Eos 350D kullanıyorum.başlangıç için ideal bir makina bence.ek olarak 70-300mm odak uzunluğunda objektif aldım.bu kombinasyonu tavsiye ederimKullandığın makina nedir, herkes kadar bende severim hayatın bir parçasını hapsetmeyi micro kartıma benim makinem biraz amatör iyisi bir makine ve bu aralar bir makine alma araştırmasındayım varmı tavsiyen.
Teşekkürler 🙂bravo kendini geliştirmişsin güzel kareler tebrik ederim
Oktay uzun süredir girememiştim siteye.yeni gördüm mesajları.Emeğin için çok teşekkür ederim.Değerli vaktinden ayırmışsın sağol.Kullanıcam bunları.Merhaba aydın;
Fotoğrafların çok güzel, fotoğraf merakı bende de vardı bir dönem, yaklaşık 12 sene kadar grafikerlik yaptım, bu süre içerisinde işimiz gereği ürün fotoğrafcılığı yapıyordum.
Senin asıl ihtiyacın olan konuya gelince ismine ait küçük bir logo yapmaya çalışıcam eğer beğenirsen kullanırsın saygılar.
Tebrikler güzel kompozisyonlarÇok güzel fotoğraflar hepsi tebrikler , benimde hobimizle yani balıkavı ile ilgili fotoğraf tutkum var aşağıdakilerin çoğu bana ait
Çok güzel fotoğraflar hepsi tebrikler , benimde hobimizle yani balıkavı ile ilgili fotoğraf tutkum var aşağıdakilerin çoğu bana ait
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()