Benimde artık bir lrf takımım var..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla her yer olur arabam var o yuzden yer sıkıntı deil heryere gıdebılırım ama akşamları bakırköy -yenı kapı avcılar gıbı yerlerı denıcem ılk etapta suanda beklemedeyım ..

Ben gecen sene yenikapiya 1-2 sefer gittim ama 1 tane gumus disinda balik alamadim. Ama muhtemelen benim acemiligim. Gurpinar sahile gittim genelde acemilik atmak icin ama 1-2 zargana disinda bisey alamadim. Gurpinar sahil lrf icin cok guzel. Sakin. fakat deniz biraz verimsiz sanirim.
En buyuk baligimi izmit korfezde almistim. Yaklasik 1 kg civarinda bir mirmir aldim. Korfez lrf icin cok verimli.
Rastgele hocam. Iyi gunler.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben gecen sene mayis ayindan itibaren avcilar ve yesilyurt dalga kiranlarda cok sayida istavrit geceleri eskina ve mirmir yakaladim bu sene tasindigimdan dolayi daha cok buyukcekmece tarafini denicem bugun yeni aldigim sahtelerin yuzuslerini denemek icin gurpinara ugrucam belki biseyler ziyaret eder bizleri umidim olmasada

pekı kullanıgnız jıgheadler ve sılıkonlar nerlerdır ornek amacıyla bıraz cesıt yapayım kendıme..
Ben gecen sene mayis ayindan itibaren avcilar ve yesilyurt dalga kiranlarda cok sayida istavrit geceleri eskina ve mirmir yakaladim bu sene tasindigimdan dolayi daha cok buyukcekmece tarafini denicem bugun yeni aldigim sahtelerin yuzuslerini denemek icin gurpinara ugrucam belki biseyler ziyaret eder bizleri umidim olmasada

Gun kararmaya yakin istavrite ne atsan geliyor ben genellikle beyaz fake baits silikon ve pembe mebaru ajiworm kullandim gece kokulu silikon veya glow ozellikli sahtelerle avlandim berkley gulp como eskinada isome marukyu l pembe rengi mirmirda etkili oldu

Havalar boyle guzel olunca baliklarin olmasada balikcinin ici kipir kipir oluyor 🙂
Benim yeni aldigim white bird kamisim bugun geldi. Hafta sonu bende yenikapi tarafinda denerim sanirim kamisi.

Eski kamisim daiwa 3-15gr 1,80metreydi. Yeni kamisi gorunce eski kamisin gercekten lrf icin uygun olmadigini anladim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back