Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beş buçuk..

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Selamun aleyküm. Herkese hayırlı akşamlar.

Bugün 13:50'de başlayan lrf avını saat 18:00 gibi sonlandırdım.

En iyi skorları hep bu tip sularda aldığım için suyu görür görmez içimde hiçbir şüphe kalmadı.

IMG_8864.JPG

Bismillah deyip başladık. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.. Hepsinde balık.:) Yaklaşık 40 dakikada 40 balık aldıktan sonra balıkları paketleyip tekrar ava başladım.

Yanımda 3 çaparici vardı. 2'si balıkları gördükten sonra kaşığa döndü. Daha ötede de bi tane daha vardı o da kaşığa döndü ama kısa bir süre sonra kamışı taşlara vurarak kırdığını gördüm. Diğerleri de az da olsa tutmaya başladı. Yanımdaki dayı kendi kullandığı kaşıktan huylandı ve benden çakı istedi. Kaşığın iğnesindeki kırmızı bantı kesip attı. Daha sonra benim kaşığı inceledi ve kendi kaşığına bakıp acaba fırdöndüden mi korkup saldırmıyor demeye başladı. Zaten bir süre sonra kaşığı taktırdı ve tekrar çapariye döndü. O sıralarda da güzel balık alıyordum.

Akşama yakın su biraz sakinleşti. Bu arada bi tanesi elimi kaptı. Sakin ol şampiyon dedim attım sepete.:D

IMG_8866.JPG

IMG_8867.JPG

Akşama doğru çaparicilerin umutları iyice tükenmişti. Kimisi terk-i diyar eyledi. Kimisi de takım taklavatı kapatıp tribünlere geçti.

Sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden:D (Hep önüme atıyordu)
IMG_8865.JPG

IMG_8868.JPG

Balık çoktu. Fırsat bulup hepsini bir arada çekemedim. 2 parti paketlemiştim. Son partiyi çekebildim.

IMG_8871.JPG

IMG_8870.JPG

Yüküm ağırdı. Eve gelince bi tartayım dedim. Bu sefer beş buçuğu da geçtik. Daha iyileri sizlerin olsun.:)

IMG_8869.JPG

Diaflash Ax 225 L
Stradic 1000hg
10gr pilgrim

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
En cok gidene uzuldum.. Gitme kal diyeydin, kollarini acaydin.. :) tebrik ederim, guzel av olmus..

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kardesim sen tuttukca ben seviniyorum valla aman eline koluna dikkat et gecmis olsun daha irileri rastgelsin :)

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tebrikler daha iri avların olsun.. Tartı bozuk :D

B

BS Okuru

Misafir
3.5 kg sonra 5.5 kg derken paketleme işinden çuvala geçecen kardeşim bu girişle Tebrikler.. :) Şimdiden afiyet olsun.. Ayrıca elini kapanı işaretleseydin kısasa kısas ilk ondan başlardın.. :) Rastgelsin..

selçukbey

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler, insan özeniyor valla :)

eylmz

Daimi Üye
Tebrik ederim burda senin avlarını gördükçe memleket değiştirmeyi ciddi ciddi düşünenler var mesela ben

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler
Verimli bir av olmuş ama daha iyisi çok da eğlenceli olmuş..
Her zaman rast gelsin

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler güzel av yapmışsınız.Şimdi bende kaşığı merak ettim burda ! hangi marka ? model ? kaç km de ? hiç kazası varmı ? Şaka bi yana bi resim koyarsan sevinirim rastgele :)