Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
3000 lik makina sipn için yeterli gelir ancak o makina bu makinamıdır onu değerlendirmek lazım.
Benim bir siparişimde makara kırık gelmişti hiç kullanamadım. Bu tarz çin malı makina kullanan varsa görüşlerini almakta fayda var
Türkiyeden alacaksanız en azından Marka olarak kendini kanıtlamış olanların modellerini tercih etmenizi öneririm. Kafa olarak 2500-3000 lik idealdir. Shimano Hyperloop serisi mesala önerebilirim. Bende ilk spine başladığımda ucuz makina aldım ve bana çok daha fazlasına maal oldu...
hani bir söz vardır rahmetli sabancının söylediğini söylerler,
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye...
Bencede makina konusunda kesinlikle muhatap ve tamir bakım imkanı olan bir marka ve modeli tercih edin.
Bende birkaç kez aliexpresten makina aldım 3-4 sene önce 1 sezon sonra pert oldular hep.
okuma ve shimano makinalarım var mesala 6-7 senedir banamısın demiyorlar sadece okumayı bir kere bakıma gönderdim hala ilk günkü gibi performansları.
Ali expresten makina almaktansa ikinci el kendini ispatlamış bir makina almak daha mantıklıdır .
tabi tercih sizin bizler tecrubelerimizi paylaşıyoruz.
Ha bide şunu ekliyeyim, balık yoksa elinizde stella olsa hikayedir 🙂
ama eğer balık varsa işte ozaman anlarsınız makinanın kamışın misinanın iyisinin ne demek olduğunu...
Yorum yapan tüm üstadlara çok teşekkür ederim aliexpresden makina alma serüvenim sona ermiştir. Forumdan ikinci el bütçeme uygun bir makina kovalayacağım 🙂