Bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sergi0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sergi0

Aktif Üye
Tepki
414
Ödül
73
Üstadlar aşağıda linkini verdiğim spin makina sizce alınır mı spin avı için 3000luk veya 4000lık başlangıç için uygun olur mu ?

(link)

3000 lik makina sipn için yeterli gelir ancak o makina bu makinamıdır onu değerlendirmek lazım.
Benim bir siparişimde makara kırık gelmişti hiç kullanamadım. Bu tarz çin malı makina kullanan varsa görüşlerini almakta fayda var

@Sergi0
Başlangıç için lazım ise elimde tekne kamışı için kullanırım deyip aldığım bauer white war
Ucuz fiyatlı olanın linki ;

(link)
(link)

uygun birşey düşünüyorsan deneme babında al kullan en kötü birine verirsin 😉

tahminim bu makina sizi birkaç ay sonra yolda bırakır , özellikle tuzlu suda kullanacaksanız.

bunun yerine en azından okuma alabilirsiniz en azından TR'de muhatap bulabilecek yada tamir yaptırabilecek yerler var.

ikinci el ilanlarına bakın.

@Sergi0
Başlangıç için lazım ise elimde tekne kamışı için kullanırım deyip aldığım bauer white war
Ucuz fiyatlı olanın linki ;

(link)
(link)

uygun birşey düşünüyorsan deneme babında al kullan en kötü birine verirsin 😉

Bu tarz makinaları değerlendirmeniz sizin için daha iyi olur, katılıyorum. Direk o makinalar kötü alınmaz demek istemedim 🙄 ama yolda kalırsınız.

Türkiyeden alacaksanız en azından Marka olarak kendini kanıtlamış olanların modellerini tercih etmenizi öneririm. Kafa olarak 2500-3000 lik idealdir. Shimano Hyperloop serisi mesala önerebilirim. Bende ilk spine başladığımda ucuz makina aldım ve bana çok daha fazlasına maal oldu...

hani bir söz vardır rahmetli sabancının söylediğini söylerler,
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye...

Bencede makina konusunda kesinlikle muhatap ve tamir bakım imkanı olan bir marka ve modeli tercih edin.
Bende birkaç kez aliexpresten makina aldım 3-4 sene önce 1 sezon sonra pert oldular hep.

okuma ve shimano makinalarım var mesala 6-7 senedir banamısın demiyorlar sadece okumayı bir kere bakıma gönderdim hala ilk günkü gibi performansları.

Ali expresten makina almaktansa ikinci el kendini ispatlamış bir makina almak daha mantıklıdır .

tabi tercih sizin bizler tecrubelerimizi paylaşıyoruz.

Ha bide şunu ekliyeyim, balık yoksa elinizde stella olsa hikayedir 🙂
ama eğer balık varsa işte ozaman anlarsınız makinanın kamışın misinanın iyisinin ne demek olduğunu...

Back