Bilgisel tadında yeni konumuz (Her balık türüne bir video)

Epey video olmuş yayına düşen, hızlandırdım. Her güne bir video olacak şekilde planladım. 1 martta hepsi tamamlanmış olacak. İnşallah faydalı olur.
Yem türlerinden de bazılarına değindim, çuçun (bibi) için bir video çekmiştim zaten, madyanın da dişisi erkeği oluyor ve bu ayrımı pek bilen yok diye buna da bir slayt yaptım. Bence güzel bir seri oldu.

İyi seyirler herkese.

Eline emeğine sağlık usta. Gerçekten belgesel tadında videolar. Bilgiler ve paylaşımın için gerçekten tebrikler. Ansiklopedi gibi olmuş.
Evet bu serinin devamı yem çeşitleri olmalı.
Sağ ol Özcan abim 🙂 Tabii bizde herkes herşeyi bildiğinden bilgiye değer verilmez. Kitap yazsan bu ülkede kitaplar sigaradan daha ucuza satılır, alan yok. Videoları yaptık, yüklüyoruz, adam izlemiyor. İzlemediği gibi bir de abonelikten çıkıp gidiyor 🙂 Aksiyon istiyor vatandaş. Haklılar da belki. Belki bizden sonrakilerin bir işine yarar, umarım yani. Selamlar, sevgiler.

Ege tarafında av yaparken balıklar az ufak olduğunda renkleri tam kendine gelmemişken ula bu Sargoz mu karagöz mü ikilemi vardır.

Bu ikilem çeşitli mevsimlerde yılda bir kaç kez gerçekleşir ve bence bu işin cilvesidir. Bu videolar sayesinde atlatacağız.

Ege tarafında av yaparken balıklar az ufak olduğunda renkleri tam kendine gelmemişken ula bu Sargoz mu karagöz mü ikilemi vardır.

Bu ikilem çeşitli mevsimlerde yılda bir kaç kez gerçekleşir ve bence bu işin cilvesidir. Bu videolar sayesinde atlatacağız.
Sağ ol Bedri hocam 🙂 Teşekkür ediyorum.

Back