BİM İp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Faryalı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Faryalı

Daimi Üye
Tepki
501
Ödül
103
Alan var mı aramızda? İpi çok merak ettim nasıl acaba. Bu arada bir çok balıkçılık ürünü de gelmiş. İlginizi çeker belki.

1705078927770.png

Ben aldım ama açıkçası niye aldım bilmiyorum 😊. henüz inceleme şansım olmadı. arabada duruyor. görüntü itibariyle çabuk deforme olacak ve su tutacak bir ipe benziyor. kalınlık,kalınlık yazmıyor. zaten yazsa da doğru olacağı şüpheli. görünüş itibarıyla sanki spin ve surf casting arasında bir yerde kalınlık olarak. en kötü ihtimalle dolgu olarak kullanırım diye düşünüyorum.

Ben aldım ama açıkçası niye aldım bilmiyorum 😊. henüz inceleme şansım olmadı. arabada duruyor. görüntü itibariyle çabuk deforme olacak ve su tutacak bir ipe benziyor. kalınlık,kalınlık yazmıyor. zaten yazsa da doğru olacağı şüpheli. görünüş itibarıyla sanki spin ve surf casting arasında bir yerde kalınlık olarak. en kötü ihtimalle dolgu olarak kullanırım diye düşünüyorum.
nasıl kalınlık yazmaz olur mu bir ipte yav, neler duyacağız daha allah allah 😀

Broşür de kalınlık yazıyor 🙂 0.2mm x4 her bir büküm 0.2mm sanırım 🙂 69 TL ye illa biyerde bi işe yarar diye düşünüyorum bende niyetlendim ama bim aktüel ürününü almak için niyetten fazlası gerekiyor yaşadığım bölgede 🙂

69 tl'ye mono misina bile alabilmek zor. Ben de şaşırdım.

Son düzenleme:
Ben aldım, uzmanı değilim zaten şimdiye kadar ip misina da kullanmamıştım, bu ilk olacak.

Üzerinde 0.2mm yazıyor, elimdeki mono 0.20 misinaya göre daha kalın duruyor, gerçek değeri muhtemelen 0.30 civarıdır. Rengi açık sarımsı ama üstünde ya mum yok ya da çok az var parmağımı boyamıyor.

Çeker değeri 9kg demişler, ben buna bimin sahtelerinden bağladığımda leader kullanmam gerekir mi? Elimdeki kamış 1.80m 8-20 atarlı yumuşak bir kamış.

8-20 atarlı bir kamışa kalın hatta çok kalın geleceğini düşünüyorum 0.20 de olsa 0.30 da olsa erim de ciddi düşüş ve kuş gözü ihtimali de çok yüksek olacağı kanaatindeyim.

Az önce Facebook da bir sayfada gördüm kuru çeker testinde 8.5 kg civarı bir değer almışlar at-çek balıkçılık için değilde daha çok yemli avlar da kullanıma müsait olacağı yönünde de yorum yapmışlar.

Son düzenleme:
İpi bilmem de jig sahteler bu fiyata harika, 20gr ve 22 Gr birer tane zor buldum 🙂 zoka da güzel bir paket de ondan aldım, fosfor da kalmamıştı

Back