Bir bakmışsın yokmuş

Büyük geçmiş olsun Tamer.
Allah belasını versin çalanın.

Aynı olayı iki defa yaşadığım için ne demek olduğunu çok iyi biliyorum çok geçmiş olsun.
Daha iyilerini yerine koymanızı ve keyifli avlarda kullanmanızı temenni ederim.

Ecim çok geçmiş olsun.

Böyle kıymetli şeyleri apartmana ait bir odada saklamakla hata etmişsin,heleki emanet...canın yeterince sıkılmıştır ama böyle yapmayıp evinde saklasaydın keşke.

Keşkelerin şimdi faydası yok,maddi ve manevi olarak büyük kayıp.

Teşekkürler Eci'm 🙂
Kapıcının işgüzarlığı kapının açık bırakılması , dedim 1 sene sana aidat yok 🙂

Geçmiş olsun. Özellikle emanetlere çok üzüldüm.

Rapalalara gelsin inşallah, hayvan adam 😡

Aynen katılıyorum.

Sıkıntı olmuş bu iş Tamer, Çalan arkadaş o rapalaları elinde çevire çevire inceliyordur heralde ne işe yarar bu edasıyla, bırak elinde oynasın dursun, elbet yerini bulur..🙂

Büyük geçmiş olsun

Bunları yakalıycan ve ortaboy bir izmariti alıcan, burun tarafından iticen münasip yere ve kuyruğu dışarda kalıcak ama,
neyse daha uzatmıyayım anladınız siz onu. Ondan sonra salıcan elemanı hadi dicen yoluna sonra tutsun kuyruğundan izmariti çeksin geri 😀😀😀😀 İzmaritin anatomisini bilirsiniz diilmi arkadaşlarr.😀

Geçmiş olsun Tamer, çok üzüldüm.
Zaten olan olduktan sonra da tek söylenebilecek laflar bunlar.
İşe mecburen ödünç makinayla başlayıp yavaş yavaş tekrarda düzeceksin malzemeleri.

çalana haram bırakana ders olsun 😀 biraz da önüne sunulmuş gibi 😀 o kadar malzeme apartman da her hangi bir yere bırakılırmı yaw 😀 biraz da hatayı kendimizde arayalım ben evime taşıyorum asla merdiven altına felan bırakmam beddua ya gelince bu mübarek ayda çok etmeyelim allah onu da islah etsin belkide küçük bir çocuk hevesle almıştır kaybedenin sadakası olsun ( bol yağlısından ) 😀 moral bozmayalım bence kötü kötü şeyler aklımıza gelmesin bir insan ayağı taşa takılırsa nerde hata yaptığına baksın diyor '' bunlar pahada büyük ama sadaka da daha büyük şeyler olabilir allah kefaret saysın diyelim

Çalana kullanmak nasip olmaz umarım. Kullanırsa bile avdan avsız gelsin......,

Büyük geçmiş olsun Tamer.
Allah belasını versin çalanın.

Geçmiş olsun tamerim, kötü bir durum 🙁

Geçmiş olsun Tamer abi kendi malı olsa insan enazından daha az üzülür ama emanet olunca daha kötü tabi..

Aynı olayı iki defa yaşadığım için ne demek olduğunu çok iyi biliyorum çok geçmiş olsun.
Daha iyilerini yerine koymanızı ve keyifli avlarda kullanmanızı temenni ederim.

beddua ve üzüntü dilekleriniz için teşekkürler ,

Demekki neymiş 1 musubet 1000 nasihatten iyiymiş 🙂

oltalara dolana , eline iğneler bata ,bir tane bile balık tutamaya ,her atışında kafasına kurşun vura çalan adam duy beni😡 geçmiş ola abicim üzüldüm vallaha ne diyim oyuncakların çalınmış anlıyorum durumu tekrar geçmiş ola

oltalara dolana , eline iğneler bata ,bir tane bile balık tutamaya ,her atışında kafasına kurşun vura çalan adam duy beni😡 geçmiş ola abicim üzüldüm vallaha ne diyim oyuncakların çalınmış anlıyorum durumu tekrar geçmiş ola

Amin , Özcan 🙂
Kurşunlar döküle kafasına 🙂

Back