Bir levrek güncesi . surf casting levrek avı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senihcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Senihcan,

Gerçekten harika bir av olmuş, surfcasting disiplini için hatrı sayılır bir skor elde etmişsiniz tebrik ediyorum.

Geçtiğimiz son baharda zaman zaman Çanakkale ve Ege'de levrek denemesi yaptım ama başarılı olamadım. Burada en önemli etken kesinlikle kıyıları döven bir rüzgar olması. Zamanlama ve rüzgar konusunda sana birebir katılıyorum.

Bu avda kullandığın iğne ve misina bilgisini paylaşabilirsen çok memnun olurum. Güzel avlarının devamını dilerim.

Merhaba Senihcan,

Gerçekten harika bir av olmuş, surfcasting disiplini için hatrı sayılır bir skor elde etmişsiniz tebrik ediyorum.

Geçtiğimiz son baharda zaman zaman Çanakkale ve Ege'de levrek denemesi yaptım ama başarılı olamadım. Burada en önemli etken kesinlikle kıyıları döven bir rüzgar olması. Zamanlama ve rüzgar konusunda sana birebir katılıyorum.

Bu avda kullandığın iğne ve misina bilgisini paylaşabilirsen çok memnun olurum. Güzel avlarının devamını dilerim.

Çok teşekkür ederim @ferhat920 🙂 Defalarca gittiğimiz bir yer ama bu havayı yakalayamamıştık . Gittiğimiz bölgede en az 20 30 av yapmışızdır ama lodos fırtınası 2. defa yakalayabildik . İlkinde sadece 1 ispendek gelmişti devamı sargozdu . Şans bu sefer bizlere güldü 🙂

Bu avda 2 farklı takım kullandım . Balıklar irileşince kullandığım takımı yazayim . Beden 0.50 Maver Elite 406 misina , köstek olarak 0.30 berklay trilena kopunca arkadaştan markasını hatırlamadığım 0.40 flora aldım köstek boyunu 20-30 cm arasına düşürdüm ve 1/0 fudo chinu iğne kullandım . Diğer arkadaşlarda da benzer takımlar vardı. Kurşun olarak 150 gr yıldız kurşun kullandım . Yem olarak dondurulmuş şoklanmış sülünez kullandık.

Tebrikler Senih Can kardeşim.Zorlu havanın ve denizin hakkını vermişiniz , maşallah...

maşallah keyifli avlarınız daim olsun..kumsalınız var ama meranızın durumu nedir tabanı kumsal mı ?
kumsal yerde levrek pek olmaz diye biliyorum da o yüzden sordum..

Back