Bizdekiler çipuraysa bunlar ne acaba?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scofield
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizdekiler çipura ise onlar az gelişmişi Emreciğim , Limit aşımı olayından dolayı Türkiye'de kimse avlamaz onları , Kurallara saygılı olmak Baa 'bında ..

İkinci sorun'a gelecek olursak o kırmızı renkteki balık tepeli Japon balığıdır ..

(link)

Sevgiler

Okyanus kıyısı ise o kısım yani aksenize bakan değilde okyanusa bakan kısın ise
o boydakiler normal.Aslında akdenize bakan kısmında da bolca vardır diye düşünüyorum,zira bizdeki gibi katliam yapılmadığı ve bir karıılar tutulmadığı için o boya büyümeleri normal oralarda.
Örneğin bizde de çinekop ve sarıkanat tutulmasa bolca kofana ve hatta sırtıkara tutmamız işten bile değil...

Bizdede var,hatta daha irileri var.
8-9 kiloluklar avlanıyor.Eğer avlayan kişiden izin alabilirsem yarın buraya 11.4 kiloluk bir çupra resmi ekleyeceğim.

(link)

Var var 😀 bizde de var 😀 Çok yakınımda bu avlak,sevgili Erol abim yakalamıştı bir avında büyükler 9,5 kilo ve üzeri,inşallah yakında bana da denk gelecek bu paşalardan 😀

Balığın boyu büyüdükçe tadı kaçar.
Naapcaksınız büyük balığı? 😀

(link)

Var var 😀 bizde de var 😀 Çok yakınımda bu avlak,sevgili Erol abim yakalamıştı bir avında büyükler 9,5 kilo ve üzeri,inşallah yakında bana da denk gelecek bu paşalardan 😀

O zaman başlığı değiştirelim..😉
Elin yabancısı ve Erol beyin yakaladıkları çupraysa bizim yakaladıklarımız ne??
😀

Haa,unutmadan! Mehmet,Erol beye selamlarımı ilet.Foruma üye olsun ve beni balığa götürsün..😀

Şeref abim biz zaten tadı için istemiyoruz ki büyük balığı sadece bir foto alıp geri salacağız 😀 daha da büyüsün Bilge Dede olarak geri gelsin 😀

Dur bi Mehmet yaaaa. 🙂
Biz de mundar demeye çalışıyoruz şurda. 😀

Back