Boatshow 2015 "Bizimle Balık tutar mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün muhteşem zevkli bir gün geçirdim, bana bu güzellikleri yaşatan tek şey bu ailenin bir mensubu olmam, çok kıymetli büyüklerimle oturup iki çift laf edebilmek gerçekten paha biçilemez 🙂 Bu güzel platformun ayakta kalması için çok büyük fedakarlıklarda bulunan adminime tekrar teşekkür ediyorum 🙂

Boat showa gelemesemde gönlüm sizlerle.

Yarışmanın ödülü süper görünüyor.
Köyün birinde kahvede arkadaş gurubu otururlarken, içlerinden biri kahveciye dönerek
:_ Herkese benden çay . demiş.
Yaşlı dayılardan biri canı kola içmek istemiş olacakki, çayı ısmarlayana seslenmiş,
;_ Yeğen.. Farkını veremde ben kola içem...

Hamdi bey, yarışma katılabilecekler olarak.. ( inşallah gelebilirim)
;_ Farkını verekte , tekneyi 4.50 ye çıkartak......🙂 olmuşken kazanana evladiyelik olsun.

Son düzenleme:
Boat showa gelemesemde gönlüm sizlerle.

Yarışmanın ödülü süper görünüyor.
Köyün birinde kahvede arkadaş gurubu otururlarken, içlerinden biri kahveciye dönerek
:_ Herkese benden çay . demiş.
Yaşlı dayılardan biri canı kola içmek istemiş olacakki, çayı ısmarlayana seslenmiş,
;_ Yeğen.. Farkını veremde ben kola içem...

Hamdi bey, yarışma katılabilecekler olarak.. ( inşallah gelebilirim)
;_ Farkını verekte , tekneyi 4.50 ye çıkartak......🙂 olmuşken kazanana evladiyelik olsun.
Kazanan kişi eğer ister ise devreye girer elimden geleni yapmaya çalışırım.

Hamdi bey,ilgi ve alakanız için teşekkür ederim...Tanışma fırsatı bulduğum için şanslı olduğumu düşünüyorum...saygılar..

Yamaha standına gelen 1000. ziyaretçi olarak kazandığımız bot ve motor için ayrıca teşekkür ederim🙂

Back