Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boatshow Hakkında

Sefikcem

Yeni Üye
Adı
Cem H.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,

Viyaboay 4.90 sln ve 30 hp mercury paketini almayı düşünüyorum şuan 48.500 anahtar teslim şeklinde satışta...
İlk olarak tekne hakkında ki yorumlarınızı alabilirmiyim ?
ikinci olarak ise Mart ayında Antalya da boatshow var direkt görüp diğer modeller ile karşılaştırıp almak istiyorum, boatshow da beklemeye değer ciddi bir indirim oluyor mu ?

Sefikcem

Yeni Üye
Adı
Cem H.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cevaplarınız için teşekkür ederim, biz indirim beklerken zam geldi teknelere, viyaboat tüm ürünlere 3 bin zam yaptı, bu yüzden şuan için isatek 4.95 e tekrardan yönümü çevirdim :)

ercan48

Üye
Adı
Ahmet Ercan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Vayaboat güzel üründür,isatek seri imalat kimin elinden çıktığı belirsiz siz genede viyaboat sahibi ferhat beyle görüşün

momentmc

Üye
Adı
Gokhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vayaboat güzel üründür,isatek seri imalat kimin elinden çıktığı belirsiz siz genede viyaboat sahibi ferhat beyle görüşün
İsatek bildiğim kadarıyla seri imalat yapmıyor. Müşterinin siparişine göre ürünlerini üretiyor. Zaten bu sektörde seri imalat gibi bir şey söz konusu olamaz. Üreticinin üreteceği her fazladan bir tekne, ona maliyet olarak yansır. Seri imalat olması kalite anlamında bir şey değiştirmez. Sonuçta el emeği ile yapılan ürünler. Fabrikasyon vs değil.

yengeç73

Yeni Üye
Adı
Emre
İsatek bildiğim kadarıyla seri imalat yapmıyor. Müşterinin siparişine göre ürünlerini üretiyor. Zaten bu sektörde seri imalat gibi bir şey söz konusu olamaz. Üreticinin üreteceği her fazladan bir tekne, ona maliyet olarak yansır. Seri imalat olması kalite anlamında bir şey değiştirmez. Sonuçta el emeği ile yapılan ürünler. Fabrikasyon vs değil.
Merhaba, ben de isatek cobra ile viyaboat SLN arasinda kaldım. Isatek in serpinti alması beya burnunun gömülmesi söz konusu oluyor mu?
Samba 5.70 nasıl? acik olana masa komabilir mi? kabin tipini tavsiye eder mısınız?
teşekkürler

momentmc

Üye
Adı
Gokhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba, ben de isatek cobra ile viyaboat SLN arasinda kaldım. Isatek in serpinti alması beya burnunun gömülmesi söz konusu oluyor mu?
Samba 5.70 nasıl? acik olana masa komabilir mi? kabin tipini tavsiye eder mısınız?
teşekkürler
Bütçeniz daha yukarı da ise Anıl Marin, Moonday veya Enma ürünlerine de bakabilirsiniz. Bu boy teknelerde maalesef yüksek dalga veya rüzgarlı havalarda serpinti olabiliyor. Ama bu rüzgari yönü ile de alakalı, şimdi 1,5 metre dalgaya karşıdan rüzgar alarak 15-20 knot ile girerseniz serpintiyi alırsınız. Serpinti almamak için aşağıdaki gibi bir tekne satın almanız lazım. Baş omuzlukların tasarımını ne zaman bu şekilde yapmaya başlarsa bizim üreticilerimiz, o zaman serpinti derdinden kurtulacağız.

Genelde çok dik (V) tasarım yapılıyor. Hız için önemli ama baş omuzluk kısımlarına çıkıldığında bu yataylaşan tasarım şart.

borda.PNG