Bodrum bitez ve çevresi spin ve lrf durumlari

plastikman

Daimi Üye
Tepki
1,484
Ödül
103
Oncelikle merhabalar herkese.
Hem ailevi hemde malum korona belasindan dolayi anneyi,hanimi ufakligi alip ortalik iyice sakinlenene kadar bodrum bitezde kalacagiz.
Bu sebepdendirki spin ve lrf takimlarini aliyim diyorum yanima firsat olursa denerim hemde mesgale olur.
O cevrede yani bitez cevresi hakkinda spin ve lrf ozellikle yaz aylarinda sonuc alinirmi yoksa hic takim goturmeye gerek yokmu ?
Bilgisi olan arkadaslar aydinlatirlarsa memnun olurum hayirli aksamlar.

SM-N975U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oncelikle merhabalar herkese.
Hem ailevi hemde malum korona belasindan dolayi anneyi,hanimi ufakligi alip ortalik iyice sakinlenene kadar bodrum bitezde kalacagiz.
Bu sebepdendirki spin ve lrf takimlarini aliyim diyorum yanima firsat olursa denerim hemde mesgale olur.
O cevrede yani bitez cevresi hakkinda spin ve lrf ozellikle yaz aylarinda sonuc alinirmi yoksa hic takim goturmeye gerek yokmu ?
Bilgisi olan arkadaslar aydinlatirlarsa memnun olurum hayirli aksamlar.

ben nisanda bala,akyarlar,gündoğan ve yalıkavakta av yaptım çok verimliydi bence bodrumda her yerde av yapabilirsin kalamar zokalarını da yanına muhakkak almanı tavsiye ederim...

ben nisanda bala,akyarlar,gündoğan ve yalıkavakta av yaptım çok verimliydi bence bodrumda her yerde av yapabilirsin kalamar zokalarını da yanına muhakkak almanı tavsiye ederim...
Malum istanbulda av yaptigim icin zoka yok yanimda fakat ordan mutlaka edinecegim tesekkurler tavsiyeniz ve hatirlatmaniz icin 🙂
Lrf icin kokulu silikon,micro jigler ve 2-7 gram arasi toto serisinden,ve muadillerinden bir kutu olusturdum.
Spin icin ise su ustu olmak uzere bir kutuda oyle hazirladim bakalim.
Lrf de verimli olacagina eminim fakat spinden aksiyon bekliyorum acikcasi 🙂
Yemli vs hic gelmiyor icimden fakat onuda denerim gibi geliyor hayirlisi.
Tekrardan tesekkur ederim.

Malum istanbulda av yaptigim icin zoka yok yanimda fakat ordan mutlaka edinecegim tesekkurler tavsiyeniz ve hatirlatmaniz icin 🙂
Lrf icin kokulu silikon,micro jigler ve 2-7 gram arasi toto serisinden,ve muadillerinden bir kutu olusturdum.
Spin icin ise su ustu olmak uzere bir kutuda oyle hazirladim bakalim.
Lrf de verimli olacagina eminim fakat spinden aksiyon bekliyorum acikcasi 🙂
Yemli vs hic gelmiyor icimden fakat onuda denerim gibi geliyor hayirlisi.
Tekrardan tesekkur ederim.

yalıkavak limanda sardalya ile yemli avlanan bir arkadaş vardı iki tane yılan balığı bir levrek tutmuştu kısaca her türlü av var rasgele ....tekne ile ava gitmeyi düşünürseniz erdal geyik kaptanı tavsiye ederim youtube da erdal geyik adlı kanalı var seyretmenizi tavsiye ederim kiloluk kofanalar tutturuyor

Back