Bodrum LRF avım 10.07.2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arcan

Aktif Üye
Tepki
618
Ödül
103
Dün gece balığa niyetlendim. Saat 01.30 gibi harekete geçtim. Mera bilmediğimden keşif, deneme şurası olmaz burası olur derken epey zaman kaybettim. İstediğim gibi bir mera bulamadım ama arabadan çok uzaklaşmadan olta atabileceğim biryerde durdum. Çıkarsa da çıkmazsa da burası dedim ve başladım atıp çekmeye. İlk başta çok vuruş aldım ancak kokulu silikonlar hep yarım yarım geldi. Yanımda hazır hırsızda yok. Bari yapayım dedim gece karanlığında küçücük iğne birde onunla uğraştım. Neyse fazla uzatmayacağım. Sonuçta zevkli birkaç saat geçirip eve döndüm. Balıkların hepsi suya iade edildi. Zate kayda değer birşey de gelmedi.
Kamış:Faworite whitebird 1-7gr
Makine:Shimano Sienna 1000
Berkkey Camo, Tungsten Baby jig 5gr
IMG_1762.JPG
IMG_1763.JPG
IMG_1765.JPG
IMG_1766.JPG
IMG_1729.JPG

Dün gece balığa niyetlendim. Saat 01.30 gibi harekete geçtim. Mera bilmediğimden keşif, deneme şurası olmaz burası olur derken epey zaman kaybettim. İstediğim gibi bir mera bulamadım ama arabadan çok uzaklaşmadan olta atabileceğim biryerde durdum. Çıkarsa da çıkmazsa da burası dedim ve başladım atıp çekmeye. İlk başta çok vuruş aldım ancak kokulu silikonlar hep yarım yarım geldi. Yanımda hazır hırsızda yok. Bari yapayım dedim gece karanlığında küçücük iğne birde onunla uğraştım. Neyse fazla uzatmayacağım. Sonuçta zevkli birkaç saat geçirip eve döndüm. Balıkların hepsi suya iade edildi. Zate kayda değer birşey de gelmedi.
59872 dosyayı görüntüle 59873 dosyayı görüntüle 59874 dosyayı görüntüle 59875 dosyayı görüntüle 59876 dosyayı görüntüle

Tebrik ediyorum @Arcan kardeşim,
Yedek takımı kullanmaya başlamışsın 😉

Bende gelecek hafta Yalıkavak civarına geçeceğim ve deneyeceğim
Umarım güzel birşeyler bize de nasip olur, Ben spin deneyeceğim ama nasip bakalım çocuklarla birlikte silikon da atarım muhtemelen

Bu arada denemeye devam orda, spin de varsa yanınızda denemekten zarar gelmez denk gelirse de güzeli denk gelir 😉

Rastgele

Heyttt maşallah, çeşitliliğe bak. 🙂
Tebrik ederim.
Ahtapot mu o, kalamar mı? İkisinin kırması gibi geldi. 😀

Tebrikler Arcan...
Yine boş geçmemişsin....!

Avlarının devamını dilerim.

Tebrikler Arcan.. İnşallah o LRF oltanı söyle 70 cmlik bir barakuda ziyaret eder o zaman sen gör keyfi 🙂

59872 dosyayı görüntüle 59873 dosyayı görüntüle 59874 dosyayı görüntüle 59875 dosyayı görüntüle 59876 dosyayı görüntüle
Tebrikler kardesım guzel av

Back