Bodrumdan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Freeman07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Freeman07

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
Bodruma yeni taşındım. Fırsat buldukça balık avına gitmeye çalışıyorum.

Sevgili Savaş;
Ailemize hoş geldin,keyifli ve kalıcı paylaşımlar temenni ederim.🙂
Av raporlarını paylaşmanı merakla bekliyoruz.

Selam Önder bey

Bodruma geldiğimden beri 2 kez öğle arası spin denemesi yapmaya çalıştım. İlkinde kaya gridası yakaladım, pek büyük değildi. Dünde hava fırtınalıydı ama denemek istedim. 35 cm lik lokum balığı aldım. Sonrasında sahte balık kayaya takıldı ve çıkarmaya çalışırken kamışı kırdım. Şu anki av raporum bu şekilde : ) Kamışı nasıl tamir ettiririm onu araştırıyorum.

Selam Önder bey

Bodruma geldiğimden beri 2 kez öğle arası spin denemesi yapmaya çalıştım. İlkinde kaya gridası yakaladım, pek büyük değildi. Dünde hava fırtınalıydı ama denemek istedim. 35 cm lik lokum balığı aldım. Sonrasında sahte balık kayaya takıldı ve çıkarmaya çalışırken kamışı kırdım. Şu anki av raporum bu şekilde : ) Kamışı nasıl tamir ettiririm onu araştırıyorum.
Oltan suda olduğu sürece sorun yok,istediğin avları mutlaka yaparsın,Kamış için üzüldüm,hangi kamışı kullandığını ve nereden kırıldığını bildirirsen,üye arkaşlarımız nasıl ve nerede yaptırabileceğin konusunda yardımcı olacaklardır.🙂

Euro fish angel spin 2.40 mt kamış. 2 parçalı. makina takılan parça sağlam. uca takılan 120 cm lik 2. parça komple parçalandı, denize düştü. Uca takılan 2. parçayı bulmaya çalışıyorum. Yada bu kamışa uyacak başka markanın tek uç kısmıda olabilir. Acemilikten kamışı çok zorladım.

Back