Bodrum'dan selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burgaz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burgaz1

Yeni Üye
Tepki
13
Ödül
5
Forumu uzun zamandır takip ediyordum artık kayıt olmanın zamanı geldiğini düşündüm. Adım İlker. Bodrum/Turgutreis'e yeni taşındım. Buradaki meralar hakkında fazla bilgim yok, deneme yanılma yöntemiyle keşfetmeye çalışıyorum. Şimdilik bir-iki güzel mera keşfettim. Bodrumda ikamet arkadaşlarla tanışmak ve av yapmak isterim. Daha önceleri Gökçeada, Saroz Körfezi, Tekirdağ taraflarında avlandığım için malzeme ve av bilgim o bölgelere yönelik. Tekrardan herkese selamlar.

Herkese teşekkür ederim, hoşbulduk. At-çek (spin) tekniğinde avlanıyorum Bahadır bey. Uçmakdere bölgesi, nato limanı, Barbaros limani ve yanındaki dere ağzı, ofis iskelesi tavsiye edeceğim meralar Yıldıray bey. Tavsiyeniz için teşekkür ederim Serkan bey, mutlaka o bölgeyi deneyeceğim.

Forumu uzun zamandır takip ediyordum artık kayıt olmanın zamanı geldiğini düşündüm. Adım İlker. Bodrum/Turgutreis'e yeni taşındım. Buradaki meralar hakkında fazla bilgim yok, deneme yanılma yöntemiyle keşfetmeye çalışıyorum. Şimdilik bir-iki güzel mera keşfettim. Bodrumda ikamet arkadaşlarla tanışmak ve av yapmak isterim. Daha önceleri Gökçeada, Saroz Körfezi, Tekirdağ taraflarında avlandığım için malzeme ve av bilgim o bölgelere yönelik. Tekrardan herkese selamlar.
hoşgeldin abi biz yazlığa gidiyoruz yazın istersen yazın tanışabiliriz

Back