Hoşbulduk, tabi neden olmasınhoşgeldin abi biz yazlığa gidiyoruz yazın istersen yazın tanışabiliriz
Hoşbulduk, tabi neden olmasınhoşgeldin abi biz yazlığa gidiyoruz yazın istersen yazın tanışabiliriz
Tam olarak neresindesin turgutreisin biz mandalinci otelin yanındaki binaHoşbulduk, tabi neden olmasın
Bahçelievler tarafındayım, otogara yakınTam olarak neresindesin turgutreisin biz mandalinci otelin yanındaki bina
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba bende Turgutreis de yasıyorum birkaç arkadaş genelde spin arada Lrf yapıyoruz yemli bilgim yok gibi sadece iki kere tekne avına gittim o kadarSelamlar. Haftaya 10 günlüğüne yazlığa bir kaçıcam tabi ki ekipmanlarıda götürücem. Turgutreis swissotelin orada bizim site. Sitenin hemen önünden sallıyorum gittiğimde ama bugüne kadar genelde limit altı ispari (hepsini saldım), iskorpit falan yakaladım. Karagöz, iri ispari hatta çupra yakalayabileceğimiz bir yer mevcut mu Turgutreis'te bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim. Sardalya ve bulursam mamun ile avlanıcam. Lrf takımınıda götürücem yemliyi beklerken lrf ile de aksiyon yaşayalım 🙂