Selam
Benim kullandığım makine sessiz çalışıyor. (yaşına göre) yüzük rulmanı değişimi şart. Ayrıca iç dişli yapısına dayanımı yüksek ince gres yağı kullanıyorum. 3 ayda bir kullanmasam da elden geçiriyorum(yapmayı seviyorum ) gerekirse diş çapaklarını 1200 numara zımparayla prüzsüzleştiriyorum. Vs vs vs. Sorunsuz çalışıyor. Uzatmadan kısacası 1 veya 2 saatlik bakım şart
Mesela uygun olanı bulmak lazım
(link)89305 dosyayı görüntüle
Eldeki imkanları değerlendirip Ceymarlılar kervanına katıldım bende 1 adet cxt 65 alarak 🙂 fikirlerini tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
tt power ve benzeri ürünler ( ap power, tübertini vs ) artık cazibesini yitirdi yeni trend daiwa bg 4500 japon iç pazarı için üretilen model ayrıca yüzük rulman derdide yok neden çünki yüzük rulmanı burç 🙂 ince yağ sık olsun bitsin yıllarca kullan 🙂 ayrıca dişli sistemi DIGIGEAR II
![]()
araştırmasında olduğum iki makinadan
daiwa bg4500
(link)
daiwa exceler lt 5000
(link)
daiwa bg 4500 de karar kıldım. ve sip geçtim.
lt serisi için forumda bayağı bi olumsuz yorumlar vardı. bg serisindede ikinci el satanları bizzat arayıp yorum istedim. ( makinayı ikinci elden almayacağımı başta satıcılara belirttim )
bg serisinden genelde herkes memnun. spin için çalışan kadar bu makinayı surf tede kullanan var. işin aslı asıl araştırdığım bg500 idi. ama maalesef bayağı ağır bir makina.
ayrıca tavsiyeniz üzere aldığım marine gress elime geçti. diğer makinalardada rahatça kullanabilirim sanırım.
Hayırlısı olsun umarım japon versiyonu olan bg 4500 olan modeli sipariş geçmişinizdir zira avrupa versiyonu ile arasında bariz farklar var makinaya gelicek olursak istanbul boğazının akıntının zorlu olan meralarında gerek kurşun arkası gerekse palamut avında tüm testleri geçmiş fiyat performansı ürünüdür. bu arada ben size marine gress alın demedim karıştırdınız sanırım 🙂
Hayırlı olsunaraştırmasında olduğum iki makinadan
daiwa bg4500
(link)
daiwa exceler lt 5000
(link)
daiwa bg 4500 de karar kıldım. ve sip geçtim.
lt serisi için forumda bayağı bi olumsuz yorumlar vardı. bg serisindede ikinci el satanları bizzat arayıp yorum istedim. ( makinayı ikinci elden almayacağımı başta satıcılara belirttim )
bg serisinden genelde herkes memnun. spin için çalışan kadar bu makinayı surf tede kullanan var. işin aslı asıl araştırdığım bg500 idi. ama maalesef bayağı ağır bir makina.
ayrıca tavsiyeniz üzere aldığım marine gress elime geçti. diğer makinalardada rahatça kullanabilirim sanırım.