Boğaz için kamış kıyaslamak !

Cengiz balıkçılık ile görüştüm, salina 3 parça ve trio rex 3 parça yokmuş,
onun yerine (link)
Lineaeffe pasific cast var dedi, 200 gr atış için ideal kamış dedi,
Kullanan varmı bu kamışı ?

Cengiz balıkçılık ile görüştüm, salina 3 parça ve trio rex 3 parça yokmuş,
onun yerine (link) var dedi, 200 gr atış için ideal kamış dedi,
Kullanan varmı bu kamışı ?

Hasan kardeşim iyi akşamlar. Yıldız Balıkçılık in yeni getirttigi Vega Potenza Tournament teleskobu 270 gr ayarlı kamiş da bakmanızi tavsiye ederim. Fiyat olarak 3 parça potenza supercore a göre fiyati çok daha uygun. Ben bir abimle birlikte aldım ama henüz deneme şansım olmadı. Ama abim kamişin performansından çok memnun kalmış. Bizim kullandığımız kamiş 3 parça supercore. Bu bahsettigim kamiş ında 235 gr mi supercore a yakın attığını söylüyor. Hassasiyetininde çok iyi olduğunu söylüyor.

Bu arada Trio rex almaktan vazgeçip Okuma Makaira 430 almıştım, yazmayı unutmuşum.. Çok memnunum, hissiyat ı mükemmel tek istavrit bile rahat hissediliyor,

Hasan kardeşim iyi akşamlar. Yıldız Balıkçılık in yeni getirttigi Vega Potenza Tournament teleskobu 270 gr ayarlı kamiş da bakmanızi tavsiye ederim. Fiyat olarak 3 parça potenza supercore a göre fiyati çok daha uygun. Ben bir abimle birlikte aldım ama henüz deneme şansım olmadı. Ama abim kamişin performansından çok memnun kalmış. Bizim kullandığımız kamiş 3 parça supercore. Bu bahsettigim kamiş ında 235 gr mi supercore a yakın attığını söylüyor. Hassasiyetininde çok iyi olduğunu söylüyor.
Bu kamış boğaz için çok uygun görünüyor. Ağırlığı ne kadardır acaba?

Back