Boğaz için makine seçiyorum

muhsinayhan

Aktif Üye
Tepki
657
Ödül
103
Elimde Yabomax Panther 4.20 kamış ve Alba Star Earnest 7000 makina var. Makina elimde geçirdiği 8 aydan sonra artık iş görmemeye başladı ve ben de arayışa başladım. Çapari,yemli, kurşun arkası olmak üzere her stilde kullanacağım. Şu an aklımda şu 2 makina var:
1) Daiwa Emcast 5000 LD A
4.1 devri, 5+1 bilya, surf kafası ve yılların daiwa markası olması sebebiyle hoşuma gitti. Tek hoşuma gitmeyen yanı 658 gram olması. Decathlon'da 300₺
(link)

2)Okuma ceymar 65
Anlatmama gerek yok sanırım, bilindik bir makina. Pazarlıksız cengiz internet fiyatı 263₺
(link)

En azından 2 yıl kullanmayı düşünüyorum. Bütçem 300₺ ama fark yaratacak bir makina olursa 400-450ye kadar esnetebilirim

Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler

Son düzenleme:
Ryobi ecusima 8000 ve daiwa emcast sport 5000a bunlari kullananlar baya memnun bi arastirin derim.

Emektar bir ryobi 8000 var hala istavirtte falan kullanıyorum gerçekten parasına göre güzel makina.Bu arada @Rx7 makina nasıl deneyebildin mi?

Kullandim denildigi gibi cok guzel makina.

Tekrar hayırlı olsun o zaman güle güle kullan.Bu arada başka konuda gres sormuşssun,ben dahil bir çok kişi forumdan birol abiden orjinal shimano gres almıştık bir sor istersen elinde varmı?Yoksa cengizde satılan bir gres var ismini hatırlayamadım o gres de kaliteli onuda tavsiye üzerine alıp memnun kalmıştım.

• Beğen
Tepkiler: Rx7
Tekrar hayırlı olsun o zaman güle güle kullan.Bu arada başka konuda gres sormuşssun,ben dahil bir çok kişi forumdan birol abiden orjinal shimano gres almıştık bir sor istersen elinde varmı?Yoksa cengizde satılan bir gres var ismini hatırlayamadım o gres de kaliteli onuda tavsiye üzerine alıp memnun kalmıştım.
Tamm hocam cok tesekkur ediyorum. Rabbim daha iyilerini size nasip etsin.

Ryobi'nin ecusima değil de appower modeli vardı aklımda. Ama arkada salınım mandalı olmadığı için elemiştim. Emcast sport 5000 de güzel gözüküyor aslında. Ama özelliklerde bir tek Abs spool yazıyor. Sanırım emcast 5000 lda yı alıcam. Tavsiyeler için teşekkürler

Ryobi'nin ecusima değil de appower modeli vardı aklımda. Ama arkada salınım mandalı olmadığı için elemiştim. Emcast sport 5000 de güzel gözüküyor aslında. Ama özelliklerde bir tek Abs spool yazıyor. Sanırım emcast 5000 lda yı alıcam. Tavsiyeler için teşekkürler
Ryobi fishing kinge muhakkak bakin derim 500 tl civari ama iyi makina

Back