Boğaz Icin Surf Makina Tavsiye

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bu makine icin gorusunuz nedir

karaköyde milleti seyrederken bir arkadaşın elinde gördüm bu makinayı. kamışla bereber çok iyi bir kombinasyon yapmıştı. makina ilgimi çekti. 150 grm ile kurşun arkası atıyordu. rica ettim. bir kere elime aldım ve denedim. makina çok kuvvetli. yağ gibi yormadan toplauyordu. kamış ile o kadar uyumluyduki toplama esnasında en ufak bir titreme ve sallanma yapmıyordu. ama biraz ağır. malum shimano kalitesi.

hazır boğaz konusu konuşuluyorken sormak istedim ,
boğaz için hep 4,20 kamış konuşuluyor 3,90 kamış da kullanılıyor mu ? neden hep 4,20 ?

işin aslı kamışı iyi kullanabilen atış ve erim konusunda bir takıntısı olmayan bazı büyüklerimizde 3,90 kamışa denk gelmişimdir hep. tabii ağırlık çaparide kullanıyorlardı.

Azoreste kalama olayi yok arkadasimda var o yuzden dusunmedim
kalama var , geri çevirme yok, jig makinalarında kol geriye dönmez. ömrü o nedenle daha uzun olur. boğazda bizim kurşun arkası dediğimiz olay bence bir nevi shore jig olayının gelişmişi. 200 250 gr kadar kurşunu atıp hızlı hızlı sarma olayına her makinanın ömrü yetmez. bir süre sonra sinyal verir.
benim size 2 makine daha tavsiyem var,

(link)
(link)

@enginson bana da biraz daha üst modellerden öneri yapabilir misiniz? xsalt 60 ımı sattım. shimano modellerine bakıyorum.
çok fazla surf avı yapmıyorum ama Shimano ULTEGRA CI4 5500 XTB benim beğendiğim bir makine özellikle hafif olması beni cezbediyor ama kurşun arkası nasıldır bilemem.
genelde üst düzey surf makina kullananlar shimano süper auro fligien kullanıyorlar.

Geri dönüşü sağlayan mandal sizin için önemliyse ryobi applause'da var.
Ben o mandalı çok kullanan biriyim, o yüzden applause aldım.

Ryobi Applause düşünülürse direkt tubertini plus 😆😆

Birebir aynı 😉
Tubertininin içinden applause kitapçığı çıkıyor 🤣🤣🤣

çok fazla surf avı yapmıyorum ama Shimano ULTEGRA CI4 5500 XTB benim beğendiğim bir makine özellikle hafif olması beni cezbediyor ama kurşun arkası nasıldır bilemem.
genelde üst düzey surf makina kullananlar shimano süper auro fligien kullanıyorlar.
merhaba, kullanan varsa shimano süper auro fligien ın tam modelini yazabilir mi? boğaz kurşun arkası için kullanacağım. internetten arattığımda farklı seri ve kodlar çıktı. bu kadar parayı yanlış bir ürüne vermeyim.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back