SKARPİ66
Daimi Üye
Merhabalar yıllardır ufak çapta düşük bütçeli oltalarla istavrit avcılığı yaparım. İşleri biraz büyütüp kurşun arkası için bir surf kamış almaya karar verdim, başlangıç seviyesi olduğum için çok ciddi bir bütçe ayırmadan 5-6K ya max bitirmek istiyorum.
Kamış olarak ise karbon olması sebebiyle albastart ürünleri makul geldi ama hangisini almak daha mantıklı olur veya farklı önerileriniz nedir ? Ama bunlara vereceğin paraya 300-500 daha ekle şunu al diyeceğiniz kamışları da önerirseniz sevinirm.
Battle Plus:
(link)
Battle:
(link)
(link)
Trachurus:
(link)
Makina olarak ise, albastar costa 8000 önermişlerdi ama alınır mı yoksa farklı japon markalara mı yönelmem gerekir ?
Ek olarak motor ile gidip geliyorum, teleskobik mi 3 parçalımı taşıma açısından daha uygun olur nasıl taşıyabilirim.
Herkese teşekkür ederim.
seçimlerinizdeki üç kamış ilede kurşun arkası yapılmaz. Çok fazla akıntılı olmayan yerlerde çapari yada yemli. Kısa bir süre sonra bırakın lastik gibi olmasını, epoksilerin çatlamasını, 175-200-225 gr kurşun ile abanarak atışlarda kesinlikle kırarsınız.
İlla kurşun arkası diyorsanız teleskopik olarak okuma savant olabilir, yada oskar meito, ama öncelikle tavsiye edildiği gibi 100-250 atarlı 3 PARÇA KAMIŞ bakmalısınız..