Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğazda Lrf Çalışmıyor? (yardım)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ben LRF ile yakaladığım balıkların %90 nını İstanbul boğazında tuttum. her zaman balık olacak diye bir kaide yok fakat avlanılan bölge saat deniz durumu çok etkili. mesela rüzgarda tavsiye etmem akıntıda ise jighead yerine ağırlıklı fırdöndüler var onun arkasına 50 cm kadar bir 0.12 misina ucuna 8 no iğne ve silikon daha verimli oluyor.

bu aralar pek çıkamadım ama cuma akşamı arkadaşım boğazdan 3.5 kg kadar balık aldı. belli yerler akşam hava karardıktan sonra çok güzel iri istavrit yapıyor. hala devam ediyor mu bilmiyorum ama en son cumartesi günü giden arakdaşlar güzel balıklar aldılar.
sadece istavrit demeyin mayıs ayında LRF ile lüfer, eşkina, ispari ve izmarit gibi balıkları eylül ayında zargana gibi bir çok çeşit balık alındı boğazdan.

upload_2020-1-22_13-56-36.pngupload_2020-1-22_13-57-5.png

Adı
Arda
Ben LRF ile yakaladığım balıkların %90 nını İstanbul boğazında tuttum. her zaman balık olacak diye bir kaide yok fakat avlanılan bölge saat deniz durumu çok etkili. mesela rüzgarda tavsiye etmem akıntıda ise jighead yerine ağırlıklı fırdöndüler var onun arkasına 50 cm kadar bir 0.12 misina ucuna 8 no iğne ve silikon daha verimli oluyor.

bu aralar pek çıkamadım ama cuma akşamı arkadaşım boğazdan 3.5 kg kadar balık aldı. belli yerler akşam hava karardıktan sonra çok güzel iri istavrit yapıyor. hala devam ediyor mu bilmiyorum ama en son cumartesi günü giden arakdaşlar güzel balıklar aldılar.
sadece istavrit demeyin mayıs ayında LRF ile lüfer, eşkina, ispari ve izmarit gibi balıkları eylül ayında zargana gibi bir çok çeşit balık alındı boğazdan.

Ekli dosyayı görüntüle 103457Ekli dosyayı görüntüle 103458
Maşallah

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
Dun sarayburnu tarafindaydim.2saat kadar durdum ancak 11adet istavrit alabildim, bu ara balik seyrek.

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Avrupa yakasında mera önerebilir misin abi ?
Çatladı kapı mekan olarak çok güzel fakat balık durumunu bilyorum kardeşim.Mart sonu gibi orada olucaz biz.Belediye tesisinin arkasın da.Uzun boylu gözlüklü birini görürsen bekleriz :)
Havalara dikkat et , çok soğuk yüz felci ihtimali yüksek sabit kalmalarda.

Adı
Arda
Çatladı kapı mekan olarak çok güzel fakat balık durumunu bilyorum kardeşim.Mart sonu gibi orada olucaz biz.Belediye tesisinin arkasın da.Uzun boylu gözlüklü birini görürsen bekleriz :)
Havalara dikkat et , çok soğuk yüz felci ihtimali yüksek sabit kalmalarda.
Tamamdır abi teşekkürler ben Şubat gibi şansımı denicem Marttada gelirim

süheyl

Daimi Üye
Adı
süheyl
Kan Grubu
B Rh Pozitif
başkasının denemeleri sana tavsiye olur senin denemelerin kalıcı olur her kişi kendi yöntemini şekillendirir ..