BOĞAZDA SURF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kamisa alismadan orguye orgu sok onermiyorum, hatali bir atista fincana sararsa fincan ucar gider yada kamisin boyasini siyirir yada kamis takindigi yeden kirilabilir.

misina sok en iyisidir birsey olursa sorun olmaz.

Furkan kıramaz benim sistemi kulanırsa sadece kurşun bedeninden kopar gider

eşref abi kurşuna kasayı 50 cm civarı yapıyoruz ya bazen dolanıyo onu daha kısa tutsam 5-10 cm civarı dezavantaj oluştururmu sence

Ben kursun kasa yapmiyorum rapala bedeninni kursuna firfondu takip salliyorum yapicaksan bile kisa tut bence

Ben kursun kasa yapmiyorum rapala bedeninni kursuna firfondu takip salliyorum yapicaksan bile kisa tut bence

rapala bedenini kurşuna bağlamak dolanmayı çok önlüyo evet ama takılma anında rapala gider bizim uyguladığımız sistemde takılma olursa kurşunu bırakıp rapalayı alıyoruz.

Bir kasa sahten vaar. Rahat rahat avlan yahu. Dolanmayı nasıl önluyorsan öyle yap bence 😉. Giden sahte olsun 🙂.

Bir takımda bedenden ayrı ne kadar çok ve uzun parça varsa takım o kadar karışmaya müsaittir, hele bir de boğazdaki gibi 2 metre üstü sahte kösteği, bir de yanında kurşun için çıkıntı beden kullanılıyorsa. Öyle armut kurşunla, mantarlı takımdaki gibi kasa yapmak yerine, 200 grama varan ağırlığa sahip ağ kurşunları ile yapılan bir takım hem çok daha az takılıyor, hem de dolanmaları minimuma indiriyor.

Bir kasa sahten vaar. Rahat rahat avlan yahu. Dolanmayı nasıl önluyorsan öyle yap bence 😉. Giden sahte olsun 🙂.

Abi bu sahteler balıkları kandirirmi bilmem de beni kandırdigi kesin.şimdi bide işin yoksa surf için minik sahte topla

😀 rahat rahat otur bakalım Sami bey cumaya kadar, forumdan yap avcılığını

dün aradım ulasamadım 3parça balık aldık ikisini kediler kaptı 😀

Burak ben erken yattim ve telefon engelludeydi o yuzden ulasamadin 😉.
Arada kedileride beslemek laziim. Hep bana olmaz ki 😉

Back