Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boru Kurdu Temini

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ben size birşey sorabilirmiyim boru kurdu ile ilgili bu boru kurduu taktığınız aparatı nerden bulabilirim ??

yardımcı olabilecek var mı ?

metin10

Yeni Üye
Merhaba hemşehrim,şöyle anlatayım sana; Alican kardeşim zor bulursun ben 2-3 sene önce aradım taradım olta malzemeleri satan yerleri hatta online alışveriş yapan siteleri, hiç birinde yok. İsmi de bait needle olarak geçiyor, bildiğini farz ediyorum. Ben kendim hazırladım ,sana tavsiyem bir paslanmaz bir tel edin ve olta malzemeleri satan yerden de burç al, burcu seçer iken yanında o teli de götür ki burcun genişliğini tele sokarak anlayabilirsin. Daha sonra bir çok yapıştırıcı var satılan onlardan biriyle burç ve teli yapıstır. Bir müddet sonra iyice kuruduktan sonra al eline bir zımpara kağıdı burcun alt tarafını biraz zımparala.Şuan malzemelerim yanımda yok olsaydı fotosunu çeker yüklerdim. Umarım yardımım olmuştur. Saygılar.

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba hemşehrim,şöyle anlatayım sana; Alican kardeşim zor bulursun ben 2-3 sene önce aradım taradım olta malzemeleri satan yerleri hatta online alışveriş yapan siteleri, hiç birinde yok. İsmi de bait needle olarak geçiyor, bildiğini farz ediyorum. Ben kendim hazırladım ,sana tavsiyem bir paslanmaz bir tel edin ve olta malzemeleri satan yerden de burç al, burcu seçer iken yanında o teli de götür ki burcun genişliğini tele sokarak anlayabilirsin. Daha sonra bir çok yapıştırıcı var satılan onlardan biriyle burç ve teli yapıstır. Bir müddet sonra iyice kuruduktan sonra al eline bir zımpara kağıdı burcun alt tarafını biraz zımparala.Şuan malzemelerim yanımda yok olsaydı fotosunu çeker yüklerdim. Umarım yardımım olmuştur. Saygılar.
bu şişler var kadınların kullandığı iş görmez mi ?

metin10

Yeni Üye
Kullanmadığın şemsiye var ise onun üzerinde ki tellerin en ufağı bile yeri geliyor biraz kalın gelebiliyor. Benim hazırladıklarımın arasında şemsiye teli de vardı mesela idare eder sonuçta. Sana telin kalınlıgı hakkında bilgi vermek icin söyledim şemsiye telini.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Çin kurdu icad oldu,
Boru kurdu bozuldu.
İtalyan menşei Aparat ( kurt takma teli),kurdu oltaya düzgün takıyor.
Ama kurddu öldürüyor.
Karagöz avcılarının asla tercih etmiyeceği yöntem ,kurt yaşasın iri balık alsın.

Son düzenleme:

ceyhunemre

Aktif Üye
Adı
Eren Çelik
ben size birşey sorabilirmiyim boru kurdu ile ilgili bu boru kurduu taktığınız aparatı nerden bulabilirim ??

Merhaba
Dekatlon mağazasında plastık kutu ıcın 2li adet olarak satılıyor.Du

Dekatlon mağazasında plastık kutu ıcınde ıkılı adetlı olarak satılıyor.