Boru Kurdu Yemlerinizi Biz Gönderiyoruz

arkadaşlar öncelikle herkese zonguldaktan selamlar canlı yemler konusuna bakmak için gezinirken kendimi sitenizde buldum ve hemen üye oldum benim size anlatacaklarım umarım faydalı olur bende senelerden beri hem karadan hemde denizden balıga cıkarım şimdi gelelim eşkina konusuna ben eşkina avında geceleri hiç yem kullanmıyorum yeşil fosforlu ayakkabı bagları vardır ben bunlara arasına sarı ve gökkuşagı sim ekliyorum ve gece bununla ekşina avına gidiyorum ve çok güzelde eşkina yakalıyorum eger yakaladıgınız yer kaya dibi gibi bir yerse orda eşkinada varsa vurmaması imkansın 12 gancalı capari yapıyorum ve yakalarken cok fahif şekilde sırıgı aşagı yukarı oynatıyorum ve mükenmel sonuçlar alıyorum birde gündüzleri zoka yapıyorum yani küçük yaprak kurşun takıyorum birde canlı krace takıyorum bilirsiniz krace istavritin küçügü oda mükenmel sonuç veriyor birde zokada alınan balıklar kesinlikle her zaman büyük oluyor en ufagı 1 kilodan aşagı deil bu yöntemide deneyin pişman olmassınız not gece tutarken kesinlikle ışık yakmıyorum inşallah daha ileride bildigim yöntemleride burada paylaşırım şimdiden herkese rasgele

aramıza hoşgeldiniz ünal bey, bahsettiğiniz teknik çok farklı gerçekten hamdi abinin dediği gibi bir resim eklerseniz tam anlamıyla sistemi öğrenmiş oluruz, teşekkürler...

Mehmet naber kardeşim görüşmeyeli ?

Aldığımız Boru kurtları ne kadar canlıydı ya,bizi yiyeceklerdi neredeyse. 😀

Suya düşer düşmez vuruşlar hemen başlıyordu telefonda da konuşmuştuk biliyorsun. 🙂
Selamlar.

Teşekkürler Mustafa abim,çalışıyorum ne olsun 🙂 yemler her daim taze ve canlı,bayat olan bizleriz 😀 sonbaharda geldiğinde inşallah avatarımdaki paşalardan yakalayacağız ona göre... 🙂

Teşekkürler Mustafa abim,çalışıyorum ne olsun 🙂 yemler her daim taze ve canlı,bayat olan bizleriz 😀 sonbaharda geldiğinde inşallah avatarımdaki paşalardan yakalayacağız ona göre... 🙂

İnşallah Mehmet'im,
Çok isterim Çupra yakalamayı,kısmet diyelim bakalım. 🙂

2 gün önce aldığımız 12 paket kum kurtları son derece taze idi. Eşkinalar bayıldılar 🙂
Teşekkürler...

mehmet abi ben taaa karadeniz de en uzak köşesindeyim bende yurdum balıkçısı değüil miyim bende faydalanmak istiyorum kargoya değilde otobüse koyma ihtimaliniz yok mu kargo 4 gün otobüs bir günde geliyor şimdi eşkine başladı ama yem sorun

Mehmet Bey Merhaba;

Özelden size mesa atmıştım, cevaplarsanız çok memnun olurum

(İsminizi ilk sayfadaki bilgilerden karıştırara yanlışlıkla Namık Bey olarak yazmışım kusura bakmayın. Forumu okuyunca farkettim).

Mehmet Bey Merhaba;

Özelden size mesa atmıştım, cevaplarsanız çok memnun olurum

(İsminizi ilk sayfadaki bilgilerden karıştırara yanlışlıkla Namık Bey olarak yazmışım kusura bakmayın. Forumu okuyunca farkettim).

Yazınıza geç cevap verebilir,bunun sebebi taze Baba oluşudur. 🙂
Vakitsizlikden giremeyebilir,ama ilk fırsatda size cevap verecektir,şimdilik özelden mesaj atmanız daha faydalı olacaktır.

Back