Boru Kurdu Yemlerinizi Biz Gönderiyoruz

Yazınıza geç cevap verebilir,bunun sebebi taze Baba oluşudur. 🙂
Vakitsizlikden giremeyebilir,ama ilk fırsatda size cevap verecektir,şimdilik özelden mesaj atmanız daha faydalı olacaktır.

🙂) Tebrik ediyorum. Bende yaşadım, yaşıyorum. Müthiş bir duygu... Allah evladını hayırlı kılsın

Cep telefonundan ulaşmaya çalışayım kendilerine

Kurt siparişi vermek isteyen arkadaşlar Namık Kemal Tarun Bey ile görüşebilirler. Asıl yemi gönderen kendisidir. Daha çabuk işlerinizi halledebilirsiniz.

🙂) Tebrik ediyorum. Bende yaşadım, yaşıyorum. Müthiş bir duygu... Allah evladını hayırlı kılsın

Cep telefonundan ulaşmaya çalışayım kendilerine

Kurt siparişi vermek isteyen arkadaşlar Namık Kemal Tarun Bey ile görüşebilirler. Asıl yemi gönderen kendisidir. Daha çabuk işlerinizi halledebilirsiniz.

Her iki türlü halledilir,Mehmet'inde telefonu mevcut,diğer türlüde olur.

Bende sipariş verirken önce Mehmet Beyi aramıştım , Namık Beyle görüşmemi söylemişti o yüzden dedim.

Sorun yok,her iki türlü hallediyorlar zaten,genel anlamda sürekli bir aradalar,özellikle akşamları ve hafta sonları.

Ama Foçalı Kemal abiyi (Namık)aramakda daha hızlı olur.

Arkadaşlar 10 paket ve üzeri her yere gönderme imkanımız var ilgilenen arkadaşlara duyrulur... Paketler koliye konup icine de buz şişesi koyup soğuk kalması sağlanıyor.Kargo bedeli de tahminim 5-6 tl tutuyor,posta çeki işlem bedeli 1,5 tl tututyor...

sayın arkadaşım konu şuan için güncelmidir onu merak ediyorum.'0 paket olarak sipariş vermek istiyorum.Tahmin ediyorum ki elime geçtiği vakit koruma amaçlı boru kurtları tuzlanıp kurutulma işleminden sonra buzdolabında korumaya alınabilir diye düşünüyorum.irtibata geçebilirmiyiz?

Mehmet güzel bir iş yapmışsın her kezin faydalanmasını sağlamışsın tebrikler.

Back