Boyaları yıpranan sahtemi yeniledim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zarg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim. Evet haklısınız ,benimki biraz üstünkörü oldu. Birde sprey boya ile ince işçilik olmuyor bu işe uygun boya tabancası gerekli diye düşünüyorum.
merhaba, ne tür bir sprey boya banada öğretirmisiniz?çünkü kafamda bir takım renkler var rapala boyamak istiyorumda🙂

Ben vernik yerine tırnak cilası kullanıyorum. Aynı görevi gördüğünü düşünüyorum. Ancak kullandıktan sonra iyice kuruması gerekli.
Olabilir tabi, ben denedim ama oluşan fırça izlerinden rahatsız oldum... Teşekkürler.

merhaba, ne tür bir sprey boya banada öğretirmisiniz?çünkü kafamda bir takım renkler var rapala boyamak istiyorumda🙂
Nalburlarda bulunan boyalardan (Akçalı) diye bir marka, bilinen renklerin yanında florasan renkler ve metalik bir renk var.

Dosyalar

• 1895.png
    1895.png
    324.5 KB · Okunma: 28
Gayet güzel bir fikir, ben de yakında bu tarz yenileme çalışmaları yapacağım perte ayırmaktansa garanti iş yapan basit renklere boyamak gayet mantıklı..Ellerinize sağlık 🙂

Abi çok güzel olmuş tebrikler.Benim eskileri getireyimde aradan çıkarıver.Berata çalışmaktan kurtulalım.

Back