Bu 3 makineden hangisi ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mardek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mardek

Aktif Üye
Tepki
399
Ödül
73
Herkese iyi günler diliyorum öncelikle
Savagear ccs 6-14 kamış için makine almak istiyorum. Silikon ağırlıklı kullanacağım. Kamış 120gr ağırlığında.

Aklımdaki makineler ise;

Okuma inspira 20 - 182gr ve bir turda 61cm sarıyor.
Shimano sedona 20 - 215gr ve bir turda 66cm sarıyor.
Shimano sahara 500 - 175gr ve bir turda 69cm sarıyor.

Benim aklımdaki inspira ama bu makineleri kullanan arkadaşlar makineleri hakkındaki fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler.

Okuma ceymar 25 de isinizi fazlasiyla görür. Yedek başlığı da mevcut. Tavsiye ederim

Sahara kullanıcısıyım, verdiğiniz 3 makine arasından saharayı öneririm. Bugün de ikinci el bir sedona alıyorum. Shimanolar, inspiraya göre yağ gibi akıyor. Bütçenize uygun olanını alın derim.

Bütçe sorununuz yoksa ve tuzlu suda da avlanacaksanız Sahara yerine Nasci de alabilirsiniz.

Shimano varken Okuma biraz hafif kalır. Sahara2nın 3000'lik makinesini 2 yıldır kullanıyorum hala ilk günkü gibi.

Çok değerli fikirleriniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sanırım shimanoya dönecem ama model konusunda ise biraz daha araştırma sonrası karar verecek gibiyim.

Çok değerli fikirleriniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sanırım shimanoya dönecem ama model konusunda ise biraz daha araştırma sonrası karar verecek gibiyim.
daiwa excelerde ekleyebilirsin listene

Back