Bu Balık Kaç Kg.? (Ödüllü Tahmin Yarışması)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Adem abi; Süleyman ağabey bizlere 4 haneli (2.365 gibi) tahminler yazmamız yönünde bir tüyo verdi, buna aykırı tahminde bulunanlara da 2. bir hak verildiğini belirtti. Nacizane uyarıyı ben yapayım da size gene size çıkarsa büyük ikramiyeyi kırışırık 😀 Her zaman rastgelsin...

Adem abi; Süleyman ağabey bizlere 4 haneli (2.365 gibi) tahminler yazmamız yönünde bir tüyo verdi, buna aykırı tahminde bulunanlara da 2. bir hak verildiğini belirtti. Nacizane uyarıyı ben yapayım da size gene size çıkarsa büyük ikramiyeyi kırışırık 😀 Her zaman rastgelsin...

Teşekkür ederim Can kardeşim boyutuna göre attım ama bayağı yanılmışım şimdi yeni tahmin için düşüneyim,hoşcakal

Bende tahmin etmek istiyorum 🙂

9,975 kg şansımı denemek istedim 🙂

benim tahminim 9.785kg

7,673 diye hassas bir sallama da ben yapayım bari

Valla ne yalan söyliym hocam iyi atarım, Net söylüyorum 7,898kg.😀

8.955 HADİ RAST GELE.

Team T ile maldivler de ki avlarınızı ilgi ile takip ediyordum harika bir balık.
8.750 diyorum.

Ağırlığı için 9.995 kg diyorum ama bu canavarın verdiği zevkin, heyecanın sayısal değerini düşünemiyorum bile...

Tebrikler dahası da rastgelir inşallah...

9111 gr.Geçen çekilişte büyük ikramiye bana çıkmıştı şimdi öylesine attım, kıyaslama yakaladığım levreklerle oldu kolaygelsin.

fotograftan gerçek tahmin etmek zor göz yanılabilir 8,625gr

8.736kg 🙂)

9.652 kg bu da benim tahminim

Bende tahmin etmek istiyorum 🙂

9,975 kg şansımı denemek istedim 🙂

Arkadaşlar vekaleten konuya dahil olarak isimlerinizi ekliyorum. 🙂

Benim tahminim 13.084 kg. 🙂

Erkan Süleyman abinin verdiği bir tüyoyu sana bildirmek isterim😉 balığın ağırlığı 10 kg altında olduğu için, tahmin edeceğin sayıyı tekrar gözden geçirmeni istiyorum, Senide listeye dahil edicem. iyi at tutturcaksın ben inanıyorum 😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back