- Adı
- Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Beklemedeyiz Hüseyin, daha vaktin varben daha tahminde bulunmadım![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beklemedeyiz Hüseyin, daha vaktin varben daha tahminde bulunmadım![]()
Adem abi; Süleyman ağabey bizlere 4 haneli (2.365 gibi) tahminler yazmamız yönünde bir tüyo verdi, buna aykırı tahminde bulunanlara da 2. bir hak verildiğini belirtti. Nacizane uyarıyı ben yapayım da size gene size çıkarsa büyük ikramiyeyi kırışırıkHer zaman rastgelsin...
Teşekkür ederim Can kardeşim boyutuna göre attım ama bayağı yanılmışım şimdi yeni tahmin için düşüneyim,hoşcakal
İlgin için teşekkür ederim CanSon tahminim 8888 gr.
Benim tahminim 13.084 kg.![]()
Erkan Süleyman abinin verdiği bir tüyoyu sana bildirmek isterimbalığın ağırlığı 10 kg altında olduğu için, tahmin edeceğin sayıyı tekrar gözden geçirmeni istiyorum, Senide listeye dahil edicem. iyi at tutturcaksın ben inanıyorum
![]()
Bu hesaptan ben bir şey anlamadım ve bildiğimi de unuttum, çok ince hesaplamışsın ErkanOktay Abi teşekkür ederim, o detayı atlamışım çünkü, nette benzer fotoğraflar arayacağım diyeSüleyman Abi'nin boyunu, balığın kameraya yakınlığını ve boyunu piksel cinsinden ölçümledim. 14kg, 33pound, 16kg, 12 ve 9 kg waho fotoğrafları ile kıyasladım. Balığı tutanların ortalama, omuz hatta yüz genişliğini, wahoların kuyruk açıklığını piksel cinsinden kıyasladım ve bu balığın 13kg olabileceğine kanaat getirdim ki. Yanlışmış
Tüm çalışmalarımı yırttım ateşe verdim
O zaman ölüm vuruşunu yapıyorum ve son kararım 8.375 kg diyorum.
11.75 desem![]()
11.111 kg benim tahminim.
Tahmin 10 kg altında olmalı
4 basamaktan kasıt 10 kg altı olmasımı mesela 10.75 Buda dört basamak benim kafam neye basmiyoatladigim biseymi var öyle ise tahminimi değiştirmek istiyorum agartan abicim bana bı acıklar mısın
![]()
10.075 orijinali bumuyduyoksa suleyman bey tahminimi yenileye bilirmiyim
![]()
Açıklama yapmama gerek kalmamış, olayı çözmüşsün2. Hakkım varmış9.777 gr diyorum talihli arkadasımızı şimdiden tebrik ediyorum
375 grSuleyman Agabey
Burak,Striper süper tahmin![]()
Teşekkür ederim Oktay'cım, ellerine sağlıkArkadaşlar vekaleten konuya dahil olarak isimlerinizi ekliyorum.![]()
Listeye seni de ekledim Serdar7060 gr. diyeyim ben de.Kazananı kutlarım.
Amacım, amacımız da buydu zaten ÜmitÇok güzel bir konu oldu, güzel gidiyor, dün akşamda konuştuğumuz üzere siteye ayrıca bir renk, hava kattı bu konu, teşekkürler Süleyman abi,