Teşekkür ederim hocam.Selamlar, Orfoz balığı hocam.
Abi selam nasılsın iyisindir inş. 🙂 ? Evet abi silikon karidesi 3. atışımda güzelcene bi çekti önce alamadı, sonraki atışımda çok güzel bi şekilde aldı. Mutlu oldum vallahi bayadır balık alamıyordum. İyi ki de salmışım google'da aratıp fotoğraflarına baktım kocaman ve çok güzel bir balık oluyormuş inş o kadar yaşar. Teşekkür ederim tür bilgisi için.Selam Uğur trofeyi kapmışsın 🙂 , benim bildiğim bu balık kum gridası
A.slm Uğur , şükür bu halimize sen nasılsın , bu tür baya büyüormuş bu yavru daha 🙂 iyi yapmışsın salmakla daha büyükleri rast gelsin.Teşekkür ederim hocam.
Abi selam nasılsın iyisindir inş. 🙂 ? Evet abi silikon karidesi 3. atışımda güzelcene bi çekti önce alamadı, sonraki atışımda çok güzel bi şekilde aldı. Mutlu oldum vallahi bayadır balık alamıyordum. İyi ki de salmışım google'da aratıp fotoğraflarına baktım kocaman ve çok güzel bir balık oluyormuş inş o kadar yaşar. Teşekkür ederim tür bilgisi için.
Şükür abi, ben de iyiyim diyeyim 🙂. Daha güzelleri sana da rast gelsin abi teşekkür ederim.A.slm Uğur , şükür bu halimize sen nasılsın , bu tür baya büyüormuş bu yavru daha 🙂 iyi yapmışsın salmakla daha büyükleri rast gelsin.
Umarım abi, teşekkür ederim iyi ve güzel temennin için. Saygılar.Umarım büyüyüp geri gelir oltana