Bu da yenisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murattp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

murattp

Daimi Üye
Tepki
4,190
Ödül
113
Dün yağan yağmurdan sonra büyük ümitlerle meraya vardım. Kalabalıktı yanlış takımlar yanlış aksiyonlar sadece bir kişide balık vardı.
Aheste takımlarımı hazırladım ve araya sıkıştım ikinci atışta balığı bindirdim heyecanlı Acemi arkadaşlar istekle benim balığın üstüne jigleri attılar balık iri idi geziyor ve kalama alıyordu . Oltam balık arasındaki ipin üstünde üç farklı olta vardı bir tanesi balık tuttum diye benden deli gibi kalama almaya başladı. Dur beni tuttun demeye kalmadan balık kurtuldu 15 dakka olta açmakla geçti. Sonra yanımda olta atan orda tanıştığım adaşımın oltasına balık yapıştı. Heyecandan kalbi duracak,
Balığı kepçeledim, kepçeden çıkarıp balığı verdim benim sandalyeye oturtup fotolarını çektim. İlk trofesi imiş birlikte çok sevindik.
Balık poşetlendikten sonra atışa başladım 4. Atışta balık bindi. Zorlamadan yavaş yavaş balığı kıyılattım ve kepçeye girdi.kanca dudağının hemen ucunda idi daha kepçeden çıkarmadankancadan kurtuldu ama artık benimdi
Bu heyecanı herkesin yaşamasını temenni ederim
e4f5b29a67778b06ad1512153baa717d.jpg

9e5f5edb94ccb266fcf39b20a9b9cf68.jpg

f01754c78b1f42683f86d8428d9720b3.jpg

d26bcf31dd0cc0e020caa07a6a9b6066.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tebrikler Murat
Yine çok keyifli bir av olmuş.
O heyecanlı avcılar galeyana gelmeseler daha iyi olacakmış ama sonunda elin boş dönmemişsin ya.. 🙂
Her zaman rast gelsin

Hepimizin geçtiği yollar. Gençlerin o heyecanlı hallerini çok seviyorum
Çok teşekkürler
Zaten balık 5 kg üstü olduğu için avı da bıraktım. Devam etseydim merada balık vardı
Alırdım daha

Hepimizin geçtiği yollar. Gençlerin o heyecanlı hallerini çok seviyorum
Çok teşekkürler
Zaten balık 5 kg üstü olduğu için avı da bıraktım. Devam etseydim merada balık vardı
Alırdım daha

Daha fazlasını da yakalayacağından hiç şüphem yok. Burada önemli olan merada balık varken limit deyip avı bırakabilmek.
Denizlerimizde hâlâ bir kaç balık kaldıysa senin gibi düşünenler sayesinde.

Dün yağan yağmurdan sonra büyük ümitlerle meraya vardım. Kalabalıktı yanlış takımlar yanlış aksiyonlar sadece bir kişide balık vardı.
Aheste takımlarımı hazırladım ve araya sıkıştım ikinci atışta balığı bindirdim heyecanlı Acemi arkadaşlar istekle benim balığın üstüne jigleri attılar balık iri idi geziyor ve kalama alıyordu . Oltam balık arasındaki ipin üstünde üç farklı olta vardı bir tanesi balık tuttum diye benden deli gibi kalama almaya başladı. Dur beni tuttun demeye kalmadan balık kurtuldu 15 dakka olta açmakla geçti. Sonra yanımda olta atan orda tanıştığım adaşımın oltasına balık yapıştı. Heyecandan kalbi duracak,
Balığı kepçeledim, kepçeden çıkarıp balığı verdim benim sandalyeye oturtup fotolarını çektim. İlk trofesi imiş birlikte çok sevindik.
Balık poşetlendikten sonra atışa başladım 4. Atışta balık bindi. Zorlamadan yavaş yavaş balığı kıyılattım ve kepçeye girdi.kanca dudağının hemen ucunda idi daha kepçeden çıkarmadankancadan kurtuldu ama artık benimdi
Bu heyecanı herkesin yaşamasını temenni ederim
e4f5b29a67778b06ad1512153baa717d.jpg

9e5f5edb94ccb266fcf39b20a9b9cf68.jpg

f01754c78b1f42683f86d8428d9720b3.jpg

d26bcf31dd0cc0e020caa07a6a9b6066.jpg

Maşallah süper av olmuş harika bir gıranyöz

Tebrikler. süper yakışıklı. keyfi yüzünüze yansımış. takım bilgisi paylaşabilir misiniz?

Penn slamer lll 4500 kafa, gosen 1,5 pe
Cinetic seabass 40-90gr 3,30 cm
55 gr kaşık ,lider floro kaplı mono 0,35

Back