Bu Dostluğa, Kardeşliğe kayıtsız kalınamaz..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yağız
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yağız

Üye
Tepki
96
Ödül
38
İstanbul Maltepe/İdealtepe' den selamlar. İsmim Yağız.. Bu zamana kadar türlü türlü forumlarda bulundum, ancak buradaki saygı, sevgi ve yardımlaşma gerçekten takdir edilesi düzeyde. Balık ile aram çocukluğuma kadar iner, yani yeni başlayan bir sevda değil. Bir yandan da Heybeliadalı olduğum için, çocukluğum basit el oltalarıyla ve ara ara tekne üzerinde geçti.. Ancak uzun zamandır tekne dahil balığa gidemediğim için artık bir dur dedim ve çok basit bir surf takım edindim başlangıç için 4 ay önce( Captain Strong Catcher 4.20+Fishtech Tina 60f). Kıyı balıkçılığında daha öğreneceğim çok şey var ve bu merak son zamanlarda beni lrf işine de fazlasıyla bulaştırdı maalesef. Neredeyse okunmadık konu bırakmadım diyebilirim. Uzaktan okuyup kaçmak olmayacağı için de artık bu güzel ailenin içerisine dahil olmak istedim ve işte buradayım. Biraz uzatıp sizleri sıktığım için kusura bakmayın, herkese saygılar, sevgiler..

Yağız kardeşim hoşgeldiniz. Güzel ve faydalı paylaşımlarınız olması dileğimle.

Aramıza hoşgeldiniz Yağız bey, keyifli avlar yapıp bir o kadar keyifli paylaşımlarda bulunmanızı dilerim 😉

Back