bu düğümü kullanan var mı acaba..

burak şu anda ne fırdöndü taktım nede kurşun onlar işin en basit yanı sadece düğümün mukavemet gücünü sınadım bedenin ucunu profile kösteğinde iğne geçirilen kısmına da bir metal geçirdim çeşitli ağırlıklar la uzun uzun denemeler yaptım, takıma gelince aynen belirtmiş olduğun gibi kullanmayı planlıyorum, şu anda 0-30 la deniyorum fotoğraf atmaya çalışacam..
Bekliyorum merakla bakalım neler çıkar. Ben de yarın bir bakım yapacağım. Sonra bazı takımlar hazırlayancaktım. bunu görmem süper zamanlama oldu .

10342966_10153111963129461_8039021140061335782_n.jpg

inceyle yaptığım olan bu bunu da biraz sınayacam bilgisayarın kamerasıyla anca bu kadar görüntüleyebildim arkadaşlar mazur görün, paylaşmaya devam edecem.

Bekliyorum merakla bakalım neler çıkar. Ben de yarın bir bakım yapacağım. Sonra bazı takımlar hazırlayancaktım. bunu görmem süper zamanlama oldu .
valla burak açıkçası büyük baraj ve göllerde ve hatta derin denizlerde en güven verici düğüm gibi gözüküyor ek köstek kullanmaktansa..

S.a hem o hemde tek parça bedenin verdiği güç tartışmasız büyük bir avantaj mücadele esnasında kopmuş bir köstek balıkçının en büyük belası olsa gerek..

Yarın 0.35mm misinayla Çember iğnelerle yapacağım bir kaç tanede 50mm büyük iğneyle yaparım. Fotoğraflarım Ben de denerim 🙂 işin doğrusu berrak olmayanı sularda çok iyi iş yapar. Köstek biraz kalın gibi olacak gözüküyor ama olsun.
Takımın dolaşmayacağı avantajı çok büyük.

Son düzenleme:
Yarın 0.35mm misinayla Çember iğnelerle yapacağım bir kaç tanede 50mm büyük iğneyle yaparım. Fotoğraflarım Ben de denerim 🙂 işin doğrusu berrak olmayanı sularda çok iyi iş yapar. Köstek biraz kalın gibi olacak gözüküyor ama olsun.
Takımın dolaşmayacağı avantajı çok büyük.
Burak yapımı çok rahat Tek parça olacağı için maksimum güçlü Yine tek beden olacağı için maksimum ince Mono tercih edilebilir Bundan iyisi ne olur bilmiyorum açıkçası. Fotoğraflarını bekliyorum burak.

Son düzenleme:
0.25 lik - 0.30 luk misanayla küçük iğnede nasıl olur acaba balık misanayı fark edermi?

Back