İstanbulda bana da mırmır merası lazım. bilen varsa allah için söylesin 😆
teşekürlerMaltepe bezmialem hastanesi karşısı. Kumluk alan orası. ama Haziran sonu gibi verimli oluyor lrfde.
Konu başında bahsettiğim balığı buradan almıştım.Maltepe bezmialem hastanesi karşısı. Kumluk alan orası. ama Haziran sonu gibi verimli oluyor lrfde.
Geceden sabah guneş doğana kadar iyi yapar gündüz de yapıyor ama daha az. Yaz aylarinda sezon başlıyor.ya denerim denemsine de kumluk meralar için dünya yol gitmem gerekiyor kmlerce yol gidip bomboş dönmek istemiyorum çok 🙂 bide mırmır gece mi avlanır gündüz mü ?
Kesinlikle bundan 2 sene önce sanırım 3-5 kişi av yaptık merada 2 hafta boyunca avı geçtim balıklar kıyıya 5 10 metrede ayna yapıyor oynaşıyor müthiş keyifli sakin bir ortamda olta atıyorduk aynı mera geçen sene çok erken patladı yine tarih yaklaşınca ava gittik ben hayatımda o kadar lrf dispilini yapan adamı bir arada sadece lrf buluşmalarında falan görürüm diye düşünüyorum abartısız her kayada bir adam kafada projektör gibi ışıklar ışıkların hepsi suda deniz bildiğin pavyon 😀 mırmır bu atıyorsun kumda sekmen lazım az sürtmen lazım adam üstüne atıyor seni alıyor çile ki ne çile 😀Bu mera söylememelerinin sebebi balıkların bitmesi değil insanların kalabalık istememesi bence.
😆 😆 ÇOK GÜLDÜM YA. deniz pavyon gibi hahah😆 işte bu lrfciler hep sizlerden heveslenmiş avlanmaya. surf artık çok ağır geliyor. eğer ben lrf ile doğrudan tanışsaydım surfe girmezdim belki de hiç 🙂 bulacaz bulacaz hiç tasalanma meranın da kralını bulacaz biz de söylemeyecezzzzzzz 😀 dermişim 😀😀Kesinlikle bundan 2 sene önce sanırım 3-5 kişi av yaptık merada 2 hafta boyunca avı geçtim balıklar kıyıya 5 10 metrede ayna yapıyor oynaşıyor müthiş keyifli sakin bir ortamda olta atıyorduk aynı mera geçen sene çok erken patladı yine tarih yaklaşınca ava gittik ben hayatımda o kadar lrf dispilini yapan adamı bir arada sadece lrf buluşmalarında falan görürüm diye düşünüyorum abartısız her kayada bir adam kafada projektör gibi ışıklar ışıkların hepsi suda deniz bildiğin pavyon 😀 mırmır bu atıyorsun kumda sekmen lazım az sürtmen lazım adam üstüne atıyor seni alıyor çile ki ne çile 😀
İlk zamanlar bana da bencilce geliyordu ama biz araya araya belamızı da balığımızı da bulduk aramaya devam 🙂