Bu makinaya hangi lrf kamış daha uygundur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enesn53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enesn53

Yeni Üye
Tepki
9
Ödül
5
Bende Captain marka zion 3000 model bir makina var. Spin bir makina fakat lrf de kullanmak istiyorum. Çünkü spin bir takımım var. İkincisine gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden lrf bir kamış almak istiyorum. Makinanın üzerinde 0.16 mm ip misina var. Bu da hafif sahteleri gayet uzağa atıyor. Bende iki kamış arasında kaldım. Sizce hangisi bu makineye daha çok uyar ve hangisi hafif sahteleri daha uzağa atar?

Makina:
n11.com'dan CAPTAIN ZİON 3000 SPIN MAKİNA 3 BİLYELİ seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)

1. Kamış: (link)

2. Kamış: (link)

Fikirlerinizi bekliyorum 😀

Enes merhaba bu makina ile lrf yapamazsın , lrf için en fazla 2000 lik makina tavsiye ediyorlar yoksa makinanın kafası büyük olduğun için çok dolaşma yaşarsın bir de lrf de 0.6 -08 mm ip misina kullanılıyor.

Enes merhaba bu makina ile lrf yapamazsın , lrf için en fazla 2000 lik makina tavsiye ediyorlar yoksa makinanın kafası büyük olduğun için çok dolaşma yaşarsın bir de lrf de 0.6 -08 mm ip misina kullanılıyor.
Yani abi bende bir spin takım var zaten 4000 lik makina var üzerinde bende hem bunu değerlendirmek hem de küçük sahteleri daha uzağa atmak için lrf bir kamış almak istedim şimdi ben bu makinayı farklı bir[COLOR=var(--fr-element-metin)] alanda kullanamaz mıyım?[/COLOR]

Yani abi bende bir spin takım var zaten 4000 lik makina var üzerinde bende hem bunu değerlendirmek hem de küçük sahteleri daha uzağa atmak için lrf bir kamış almak istedim şimdi ben bu makinayı farklı bir[COLOR=var(--fr-element-metin)] alanda kullanamaz mıyım?[/COLOR]
Makina kafasından çıkan ip ile lrf kamışının ilk halkasının mesafesi çok kısa olacağından ipin karışır diyor ustalar bende bildiğim kadarıyla yazıyorum sana , belki daha iyi bilen biri yazar tam neden olmayacağını.

Arkadaş da yazmış bu makine ile LRF olmaz. Hem ağır hem de kafa boyu LRF için fazla. Dengesiz olur. Hem misina karışır hem uzağa erişmez. Lrfden soğutur. Ya uygun takım yapmalısınız ya da spinde kullanmaya devam.

Back