Bu mevsimde levrek için hangi sahte ?

pelipe35

Aktif Üye
Tepki
251
Ödül
73
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bu hafta izmir aliağaya spin le levrek avı için bir azmak ağzına gidicem inşallah gece ve sabah orada olucam hava rüzgarlı olucak sanıyorum bir kaç sorum var .
Bu mevsimde hangi sahteyi önerirsiniz su üstümü dalarlımı
Levreğin çok ürkek olduğunu daha önce forumda okudum mera sığ ben yaklaşık 30 m civarı atışlar yapıyorum sahteye ve rüzgara göre değişiyor tabi ama 25 ile 35 m diyebiliriz buyuzden suya girmeyi düşünüyorum çizme ile bu balığı ürkütür ise girmiyeceğim.
Birde poper türü yemlerle levrek avlamak münkünmü eğer mümkünse poper da deniyeceğim
Daha önce aynı merada kalamanın fazla açık olmasından solayı kışın sanıyorum bir levrek balığı görmedim ama kalamanın fazla açık olmasından ben tasmalayım derken kalama alıp kaçtı .
Birde levrek için sahteyi ne hızla çekmeliyiz
Sorularım bunlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler merayı isteyene söylerim özelden zaten çok gizli bir yerde değil iyi forumlar

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bu hafta izmir aliağaya spin le levrek avı için bir azmak ağzına gidicem inşallah gece ve sabah orada olucam hava rüzgarlı olucak sanıyorum bir kaç sorum var .
Bu mevsimde hangi sahteyi önerirsiniz su üstümü dalarlımı
Levreğin çok ürkek olduğunu daha önce forumda okudum mera sığ ben yaklaşık 30 m civarı atışlar yapıyorum sahteye ve rüzgara göre değişiyor tabi ama 25 ile 35 m diyebiliriz buyuzden suya girmeyi düşünüyorum çizme ile bu balığı ürkütür ise girmiyeceğim.
Birde poper türü yemlerle levrek avlamak münkünmü eğer mümkünse poper da deniyeceğim
Daha önce aynı merada kalamanın fazla açık olmasından solayı kışın sanıyorum bir levrek balığı görmedim ama kalamanın fazla açık olmasından ben tasmalayım derken kalama alıp kaçtı .
Birde levrek için sahteyi ne hızla çekmeliyiz
Sorularım bunlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler merayı isteyene söylerim özelden zaten çok gizli bir yerde değil iyi forumlar

Ben de geçen hafta ilk levreğimi fazla açık olan kalama yüzünden kaçırdım 🙁

Aliağa'nın levrek rüzgarı yanılmıyorsam Lodos..
Çırpıntılı suda suya girmek levrekleri ürkütmez bence ama gece avında suya girmek de ne kadar güvenli olur düşünmek gerek..
Yaz balıklarında silikon yemler daha başarılı olur düşüncesindeyim ama Aliağa bölgesinde hiç bir deneyimim olmadığı için net bir yorum yapamam da doğru olmaz.
Sahteler genelde orta ve yavaş hızlarda çekilmeli levrek için. Gece avlarında ise daha yavaş derler ama en iyisi arada bir hızları ve teknikleri değiştirerek denemek bence..
Popper ile levrek yakalandığını duydum ama benim tecrübem yok.
Rast gelsin

Teşekkürler gece suya girmeyi düşünmüyorum tehlikeli olcağını düşündüğümden birde malum azmak bir akıntı söz konusu ama hava alaca karanlık olduğunda en azından bi 10 15 metre kadar dizin üstüne kadar girmeye niyetim var teşekkürler

Back