Orak kuyruğa levrek gelir. Bunların büyüğne turna gelir. Turna da gelir buna.52037 dosyayı görüntüle
Beyler bu sahte sizce güzel av verir mi? Ve hangi balıklar gelir?Avlanacağım yer tatlısu.
Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorumsuz kalmasın.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Perchde iyi av veriyorsa acaba çapakda veya tahta balığındada iş yapar mı acaba bilginiz var mı?Perch için etkili yemlerden birisi orak kuyruk silikondur. Suya düştükten üç beş saniye sonra balık aldığını hatırlıyorum. Benim perch için favorilerimden birisidir. Özellikle kırmızı ve turuncu renk tonlarıyla güzel avlar yaptım. Büyük küçük her boy balık için idealdir, geri salınmak şartı ile...
(link)
Abi bulunduğum bölgede çapak ve tahta balığı yok malesef, avlamadım hiç. Ancak çapak ve tahta balığı sazangillerdendir ve ağız yapıları küçüktür, bu silikonu alabileceklerini sanmıyorum. Bu tip sahteleri zaten predatör balıkları avlamak için kullanıyoruz.Cevabınız için çok teşekkür ederim. Perchde iyi av veriyorsa acaba çapakda veya tahta balığındada iş yapar mı acaba bilginiz var mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
Doğrusunu söylemek gerekirse bende hiç görmedim videoları da yok ama kızılkınat diye bir balık var onu tutuyorlar hatta silikon kurtla kızılkana avı diye yazarsanız çıkar ağız yapıları neredeyse aynı bu neden sordum fotoğrafları şunlar;Abi bulunduğum bölgede çapak ve tahta balığı yok malesef, avlamadım hiç. Ancak çapak ve tahta balığı sazangillerdendir ve ağız yapıları küçüktür, bu silikonu alabileceklerini sanmıyorum. Bu tip sahteleri zaten predatör balıkları avlamak için kullanıyoruz.
Elbette bunlar benim düşüncelerim, doğruluğu tartışmaya açıktır...
Cevabınız için teşekkürler yemin markası hakkında bilgi verir misiniz?
tmm teşekkürlerTrigger X Ice Nymph 1"
Trigger X Ice Spike Worm