Bu sahte iş yapar mı?

Hunterfishing1903

Aktif Üye
Tepki
172
Ödül
53
upload_2017-1-29_19-59-22.jpeg
Beyler bu sahte sizce güzel av verir mi? Ve hangi balıklar gelir?Avlanacağım yer tatlısu.
Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorumsuz kalmasın.

Perch için etkili yemlerden birisi orak kuyruk silikondur. Suya düştükten üç beş saniye sonra balık aldığını hatırlıyorum. Benim perch için favorilerimden birisidir. Özellikle kırmızı ve turuncu renk tonlarıyla güzel avlar yaptım. Büyük küçük her boy balık için idealdir, geri salınmak şartı ile...
(link)

Perch için etkili yemlerden birisi orak kuyruk silikondur. Suya düştükten üç beş saniye sonra balık aldığını hatırlıyorum. Benim perch için favorilerimden birisidir. Özellikle kırmızı ve turuncu renk tonlarıyla güzel avlar yaptım. Büyük küçük her boy balık için idealdir, geri salınmak şartı ile...
(link)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Perchde iyi av veriyorsa acaba çapakda veya tahta balığındada iş yapar mı acaba bilginiz var mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Perchde iyi av veriyorsa acaba çapakda veya tahta balığındada iş yapar mı acaba bilginiz var mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
Abi bulunduğum bölgede çapak ve tahta balığı yok malesef, avlamadım hiç. Ancak çapak ve tahta balığı sazangillerdendir ve ağız yapıları küçüktür, bu silikonu alabileceklerini sanmıyorum. Bu tip sahteleri zaten predatör balıkları avlamak için kullanıyoruz.

Elbette bunlar benim düşüncelerim, doğruluğu tartışmaya açıktır...

Abi bulunduğum bölgede çapak ve tahta balığı yok malesef, avlamadım hiç. Ancak çapak ve tahta balığı sazangillerdendir ve ağız yapıları küçüktür, bu silikonu alabileceklerini sanmıyorum. Bu tip sahteleri zaten predatör balıkları avlamak için kullanıyoruz.

Elbette bunlar benim düşüncelerim, doğruluğu tartışmaya açıktır...
Doğrusunu söylemek gerekirse bende hiç görmedim videoları da yok ama kızılkınat diye bir balık var onu tutuyorlar hatta silikon kurtla kızılkana avı diye yazarsanız çıkar ağız yapıları neredeyse aynı bu neden sordum fotoğrafları şunlar;
tahta balığı
Tahta-Bal%C4%B1%C4%9F%C4%B1.jpg

kızılkanat balığı ise
32f3rq8_1241619119.jpg

K%C4%B1z%C4%B1lkanat+Bal%C4%B1%C4%9F%C4%B1.jpg

Denemeden bilinmez tabiki keşke yaz gelsede denemeye fırsat olsa😉
Ama yinede tam net bilgi bilmediğiniz halde bile yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.
İyi günler
Rasgele

Back