Bugünüde boş geçmedik çok şükür 😎

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Levreko

Daimi Üye
Tepki
3,271
Ödül
113
Merhaba arkadaşlar dün hava yağmurlu olduğu için balığa gidememiştim bu sabahta 4'te uyandım yağmur vardı geri yattım sonra 5:15'te kendiliğimden uyandım alarmsız allah uyandırdı galiba kalk git nasibini verdim onları al dedi. Baktım yağmur yok biraz bişeyler yedikten sonra saat 7'de meraya vardım bir saat içinde üç balık aldım birtanede iğneden kurtuldu kaçırdım, balıklar zokalı silikonla alındılar toplamda 3 buçuk kilo geldi üçü. Allah daha irilerini sizlerin oltasına ras getirsin cümleten rasgele

Dosyalar

• IMG_20230118_113005_copy_1000x750.jpg
    IMG_20230118_113005_copy_1000x750.jpg
    191.8 KB · Okunma: 203
deniz kenarı kumluk mu ? kayalık mı ? gölde mi alındı ne tip bir yer

Merhaba arkadaşlar dün hava yağmurlu olduğu için balığa gidememiştim bu sabahta 4'te uyandım yağmur vardı geri yattım sonra 5:15'te kendiliğimden uyandım alarmsız allah uyandırdı galiba kalk git nasibini verdim onları al dedi. Baktım yağmur yok biraz bişeyler yedikten sonra saat 7'de meraya vardım bir saat içinde üç balık aldım birtanede iğneden kurtuldu kaçırdım, balıklar zokalı silikonla alındılar toplamda 3 buçuk kilo geldi üçü. Allah daha irilerini sizlerin oltasına ras getirsin cümleten rasgele
Tebrik ederim. Her zaman rastgelsin

Tebrik ederim. Her zaman rastgelsin
maşallah.
takımları kaptım geliyorum; merada görüşürüz 😀
şaka bir yana rast gelsin, güzel av veriyor bu ara.
Tebrikler Fatih
Tebrikler güzel levrekler Rastgele
Teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizlere rasgelsin 🙂

Back