Bundan Sonra Dikkat Edelim.. Uyaralım,gerekirse Kavga Edelim...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MALKOÇOĞLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üsküdarda da başımıza geldi kovduk adamı, adama yasak kardeşim satmak ta yasak kullanmakta diyorsun yasak masak yok ya diyor anlatıyorsun zararlarını adam anlamıyor ben alıcam diyor tamam dedim aldığın yeri söyle o zaman dedim baktık adam anlamıyor git kardeşim git dedik kovduk mağazadan. kör cahil...
ENGİN hocam siz doğru olanı yapmışsınız. Vicdanınız rahat olsun. Böyle cahillerin olduğu bir medeniyet ilerlemiyor işte . Vursan suç,dövsen suç sövsen suç ...

Ben Karamürseldeyim eğer buradaki balık tutma mantığı aynen devam ederse değil 6000 , 600000 balık bıraksın değişen hiç bir şey olmaz . Mahallenin kedileri için daha yavru istavritleri tutan gördüm .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Karamürseldeyim eğer buradaki balık tutma mantığı aynen devam ederse değil 6000 , 600000 balık bıraksın değişen hiç bir şey olmaz . Mahallenin kedileri için daha yavru istavritleri tutan gördüm .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iŞTE GÖRDÜĞÜNDE uyar kardeşim. Ucunda ölüm yokya,insanlık vazifeni yerine getir.. İnşallah bir gün beraber çıkarız ben öncülük ederim sana 🙂

Alaçatı ot festivaline gittik hafta sonu, sabah erken Urla'dayız kahvaltı yaptık ve gezdik biraz, meydanda balık mezatı yapılan yer; noktaları yeni kaybolmuş ispendekler sıra sıra tabaklarda..
Satanlara diyorum; bunlar çok küçük neden geri salmadınız, adam duvar! İçim sızladı, kötü oldum..
El birliği ile denizleri kurutmadan rahat edemiycez sanırım(!)
İçizinizin sızlaması sizin yetişme tarzınızdan. Ne mutlu anneye babaya senin gibi birini yetiştirmişler. Merak etme bir gün mutlaka bu anlayış ,zihniyet bizleri anlayacak .

ÖNCE, EĞİTİM ŞART.

Çözüm odaklı olmak en güzeli.

Kavgadan, tartışmadan ziyade, karşımızda ki bilinçsiz olan kişileri, öncelikle bilgilendirmek gerek. Bilgilendirebilmek için de, bilgili olmak lazım. Bilinçsiz kişilere, bu tür çalışmaların maahiyetini anlatmak ve ikna etmek en mantıklısı gibi. Anlamıyorsa, zaten bu kişinin anadan, atadan aldığı bir eğitim yok demektir. Bu tür kişilerin de, çoook çoook azınlık olduğunu düşünürüm.

ÖNCE, EĞİTİM ŞART.

Çözüm odaklı olmak en güzeli.

Kavgadan, tartışmadan ziyade, karşımızda ki bilinçsiz olan kişileri, öncelikle bilgilendirmek gerek. Bilgilendirebilmek için de, bilgili olmak lazım. Bilinçsiz kişilere, bu tür çalışmaların maahiyetini anlatmak ve ikna etmek en mantıklısı gibi. Anlamıyorsa, zaten bu kişinin anadan, atadan aldığı bir eğitim yok demektir. Bu tür kişilerin de, çoook çoook azınlık olduğunu düşünürüm.
Tevfik abi kesinlikle haklısın .

Devlet bu balığın kaç cm boyda tutulacağını belirlemiş, dövelim ne demek? Burada bir yanlış varsa sorumlusu 20 kusur cm balık ı alıkoyan mı, bu limiti belirleyenler mi? En az sizin kadar sinir olan bir kardeşiniz olarak, lütfen maksadınızı aşmayın. Vatandaşın gerekli durumlarda kolluk kuvetleri gibi müdahale hakkı olabilir ama kanun koyamazsınız. Kimse tutmasın ispendek, çinekop ama kimse kimseye de şiddet uygulamasın.

Devlet bu balığın kaç cm boyda tutulacağını belirlemiş, dövelim ne demek? Burada bir yanlış varsa sorumlusu 20 kusur cm balık ı alıkoyan mı, bu limiti belirleyenler mi? En az sizin kadar sinir olan bir kardeşiniz olarak, lütfen maksadınızı aşmayın. Vatandaşın gerekli durumlarda kolluk kuvetleri gibi müdahale hakkı olabilir ama kanun koyamazsınız. Kimse tutmasın ispendek, çinekop ama kimse kimseye de şiddet uygulamasın.
Hocam sen yazıları TEKRAR ( Replay ) okurmusun? Teşekkürler.

Back