BURSA DA ŞUANDA HANGİ BALIK NEREDE TUTULUR.

selim işçi

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhaba arkadaşlar.Aranıza Bursa'dan yeni katıldım.Bu hafta sonu balık tutmaya gitmek istiyorum.Acaba nereye gitmemi (deniz,göl) tavsiye edersiniz?Nerede hangi balığı tutabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar..Rastgele.

Merhaba arkadaşlar.Aranıza Bursa'dan yeni katıldım.Bu hafta sonu balık tutmaya gitmek istiyorum.Acaba nereye gitmemi (deniz,göl) tavsiye edersiniz?Nerede hangi balığı tutabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar..Rastgele.

Heh işte en sevdiğimiz model diye bir şaka yaparak😀😀 başlamak istiyorum selim🙂

Öncelikle aramıza hoşgeldin🙂 foruma yeni üye olduğun için bilmiyorsundur diye söylüyorum, İlk önce tanışma bölümünden bir konu açarak tanıtabilirsin kendini, güzel karşılanıcaksın emin ol🙂

Bursada nerede avlanırım diye soru sorarsan kimse bir cevap vermez sana,🙂 takımların nasıl hangi av için uygun ve en önemlisi senin hedeflediğin balık türü ne, ne avlamaya gidiyosun bunlar önemli anlıyacağın. bu konuda çok ciddi destek alıcaksın burdan🙂 kolay gelsin....

Başlarken söylediğim espiriye takılmamışsın umarım,🙂 yardımcı olmaya çalıştım... sevgiler...🙂

yazımı bu hfata narlı ya istavrit tutmaya gitmek istiyorum acaba doğru seçim yapmış olur muyum olarak değiştiriyorum.Bursa lı arkadaşlar umarım cvp verirsiniz.saygılar..

S.a narliya gecen hafta gittik iyi istavrit aldik. Fakat kiralık kayıklarda çapa yok atmakta yasak. Pet bidonlardan dubalar var kıyıya yakın orada karagoz cikiyor. İlerlerseniz yine bir kaç duba var oradada istavrit alirsiniz. Fakat dubaya baglamayipta hele rüzgar ve akıntı varsa birde kurekliyse kayığınız ( bizimki gibi 😉 5 dk balık tutar aynı yere dönmek için 30.dk kürek çekersiniz. bol şans rastgele.....

Merhabalar haftasonu Bursada olucağım şu anda kıyıdan yemli veya çapari ile nerden balık çıktığı hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılar.

Back