Bursa'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TUTKU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mehmet Bey aramıza hoş geldiniz. Bursa'nın verimli meralarından raporlarınızı bekliyoruz.

Aramıza hoşgeldin Mehmet, raporlarını bekliyoruz 🙂

Mehmet Bey aramıza hoş geldiniz. Bursa'nın verimli meralarından raporlarınızı bekliyoruz.

Aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar.🙂

İlgisini esirgemeyn herkese bu sıcak karşılama için teşekkür ediyorum...
Hem tatlısu hem de deniz avlarımdan keyif alacağınız raporlarım olacaktır...
Sevgiler,saygılar...🙂

hoşgeldiniz...Bursaya benden selamlar..bir elim orada ,fakat balık avında bir türlü başarılı olamadım..mudanya ya gittim ,kardeşim her taraf yasak av yapacak yer bulamadım, bir sahili var.. elde olta millet üstüste..artık siz nerede avlak var yazarsınız..saygı ve selamlarımla rastgele

Mehmet Abi Hoşgeldin🙂 Doğru Adrestesin, kısa zamanda şu istavrit avını yapalım seninle, havada kalmıştı mini org. tanışamamıştık, selamlar..🙂

Herkese merhaba ;

Zihnimi dinlendirme amacıyla amatöründe amatörü olarak iskeleden balık tutmaya çalışırken bilinçli ve gerçekten balık sever arkadaşlarla tanıştım ve siteden haberdar oldum.Onlara çok teşekkür ederim çünkü kayabalığı,karagöz ve barbun hariç hiç bir balığın ismini bilmiiyordum(biraz öğrendik sanki öğrenmeye devam kısmetse😉) Emek harcanarak oluşturulan bu site sayesinde umarım sizler kadar bilgi sahibi olup farklı öğrendiğim bilgileri paylaşabilecek duruma gelebilirim😉 Tabi hepsinden öte canlı balığa dokunmam lazım en zoru da bu olcak sanırım🙂

Saygılar...

Back