Bursa'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TUTKU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş geldin Ahmet

Hocam mırmır tutabileceğim lrf ile bir yer soylermisiniz hem mırmır hem istavrit sadece mirmirda olur eskinada olur hedef balığım ya mırmır yada eskina zaten herhangi birinin olduğu yerde istavritte oluyor teşekkür ederim şimdiden

Merhaba,

Ferhat ben. Bursa/Gemlik'ten katılıyorum. 33 yaşındayım. Makine ve olta konusunda öneri almaya ve amatör balıkçılığımı buradan aldığım bilgi ve tecrübeler ile ileriye taşıma karar verdim.

İyi günler dilerim.
Hoşgeldiniz 🙋🏻

Bu hobiye 3-5 yıldır meraklıyım. Gölde küçük sazan ve tekneden istavrit, mezgit tutmuşluğum var. Biraz düzgün ekipmanlar almak istiyorum. Hem tekne için hem de kıyı için 2 farklı ekipman tavsiyesine ihtiyacım var. Toplam bütçem 5-6 bin. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Hem iki farklı ekipman istiyorsunuz hem düzgün olmasını istiyorsunuz hem de toplam bütçe 6 bin. Hepsinin bir arada olması çok zor. 6 bin bütçe 2 farklı ekipman için yetmez. Ya kalitesiz ekipman alacaksınız ya da tek ekipman alıp orta kalite sizi üzmeyecek bir takım yapacaksınız.

Hem iki farklı ekipman istiyorsunuz hem düzgün olmasını istiyorsunuz hem de toplam bütçe 6 bin. Hepsinin bir arada olması çok zor. 6 bin bütçe 2 farklı ekipman için yetmez. Ya kalitesiz ekipman alacaksınız ya da tek ekipman alıp orta kalite sizi üzmeyecek bir takım yapacaksınız.
Çok fazla ekipmanlar hakkında bilgi sahibi olmadığım için biraz kabataslak yazdım aslında o zaman tekne için beni üzmeyecek ekipman tavsiye eder misiniz

Çok fazla ekipmanlar hakkında bilgi sahibi olmadığım için biraz kabataslak yazdım aslında o zaman tekne için beni üzmeyecek ekipman tavsiye eder misiniz

Yine bütçenizi biraz aşıyor. Sadece makineler 5-6 bin civarı tutuyor. Teknede kullanabileceğiniz sizi üzmeyen orta segmente giriş seviyesi takımlar.

Kamış:
Major Craft New Solpara SPXJ-S64ML/LJ 195cm 60-150gr
Major Craft Solpara SPXJ-B64M/LJ 193cm 80-180gr
Shimano Speedmaster R Jigging 183cm Max180gr

Mekine:
Ryobi Maturity 6000 5+1BB
Shimano Socorro SW 6000

Back