Merhaba benim elimden 3 tekne geçti yer büyük sıkintı gerçekten. Ilk kayigim alargada duruyodu kasık çizmesiyle binip iniyodum sonraki tekneme zor bela tanıdık vasıtasıyla bir barınaktan yer buldum. 3. teknem ise marinadaydı en rahatı en kralıda marinaydı olanakları cok iyiydi tabi su zamanda fiyatlar ucuk kacık tekneyi bile sattım orası ayrı konu. Hepside 2. El idi. Barinaktan yer ayarlayamiyorsan en iyisi yeri ile beraber satiliklara bakmalisin bence. Tabi bazilarida bi kayik parasi kadarda yer parasi isteyecektir. Romorkla indir bindir ugrasirim dersen oda zor is eger hergun baliga cikiyorsan. Malesef 3 tarafi denizle cevrili ulkede denizciligi yasayamiyoruz.Merhabalar
Bursa’ da yaşıyorum 38 yaşındayım ve Gemlik Kurşunluda yazlığım var.daha önce 25 HP trimli 4,5m bir teknem vardı.Malesef satmak zorunda kalmıştım.şimdi tekrar 5 metre 30-50 HP lik bir tekne arayışına girdim.Özellikle viyaboat 1. Tercihim olacak gibi duruyor.Fakat yer problemi beni korkutuyor.o yüzden sırf yeri var diye hali hazırda satılık olan teknelere mi bakmalıyım(yeriyle satılık olan) bir türlü karar veremiyorum.Ustalarım bu konuda bana yardımcı olursa sevinirim.
Çok haklısınız o yüzden bu güzelim ülkede denizcilik bir adım öteye gitmiyor.Merhaba benim elimden 3 tekne geçti yer büyük sıkintı gerçekten. Ilk kayigim alargada duruyodu kasık çizmesiyle binip iniyodum sonraki tekneme zor bela tanıdık vasıtasıyla bir barınaktan yer buldum. 3. teknem ise marinadaydı en rahatı en kralıda marinaydı olanakları cok iyiydi tabi su zamanda fiyatlar ucuk kacık tekneyi bile sattım orası ayrı konu. Hepside 2. El idi. Barinaktan yer ayarlayamiyorsan en iyisi yeri ile beraber satiliklara bakmalisin bence. Tabi bazilarida bi kayik parasi kadarda yer parasi isteyecektir. Romorkla indir bindir ugrasirim dersen oda zor is eger hergun baliga cikiyorsan. Malesef 3 tarafi denizle cevrili ulkede denizciligi yasayamiyoruz.