Bursa'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TUTKU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bursa Halitpaşa daki marina da yer bulunmadığından, yer için tekne sahibine 50-60Bin TL fazladan vermek gerekiyor.
Marina başkanı Allah'tan sıraya koymuyor beklemeye almıyor insanları...(gemlikteki gibi)

Bir an önce bağlanacak yer sayısının artırılması lazım... herşey de olduğu gibi bunun da b.kunu çıkarttık ...
Ben bu konuda barınak yönetimlerinede bir şey diyemiyorum.100 kayık yeri varsa 1000 talep var.

Hoş geldin Halil.
Bu ülkede denizcilere eziyet ediyorlar.
Ne doğru düzgün bağlayacak yer var, ne de indirecek yer.
Hoş bulduk kaptan.Umarım bir gün bu konuda çok ciddi iyileştirmeler olur.Peki biz görürmüyüz?

İnşallah görürüz diyelim

Bence en önemli sorun çekek yeri. Çok liman, marina yapılmasına gerek yok. Büyük tekneler için yapılsın. Ama küçük tekneler için çekek yerleri bolca yapılmalıdır. Küçük teknelerin kullanılmadığında karada durması bence daha güvenli.

Merhaba,

Ferhat ben. Bursa/Gemlik'ten katılıyorum. 33 yaşındayım. Makine ve olta konusunda öneri almaya ve amatör balıkçılığımı buradan aldığım bilgi ve tecrübeler ile ileriye taşıma karar verdim.

İyi günler dilerim.
Merhaba hoşgeldiniz, bende Gemlikteyim bir sorunuz olursa yazabilirsiniz

Merhaba,

Ferhat ben. Bursa/Gemlik'ten katılıyorum. 33 yaşındayım. Makine ve olta konusunda öneri almaya ve amatör balıkçılığımı buradan aldığım bilgi ve tecrübeler ile ileriye taşıma karar verdim.

İyi günler dilerim.
Hoşgeldin…

Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum 32 yaşındayım Bursa'da ikamet ediyorum elektrik elektronik mühendisiyim balıkçılık hobisine yeni başladım çalıştığım yerdeki bir arkadaşım aracılığıyla bulaştım diyelim 🙂 Buradan çok öğreneceğim bilgi olduğunu biliyorum yavaş yavaş öğreneceğim ara ara başınızı ağrıtabilirim şimdiden affola 🙂

Back