Bursalı Zıpkıncılar

HolyDiver

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
3
Herkeze merhabalar
çocuklukluğumda babamdan bana bulaşan bir hastalık bu tutku 🙂
7-8 yaşlarında babam bizi alıp otobüsle iznik gölüne giderdik çadır kamp ve ateş
gündoğumunu izlemek o yaşta bir çocuğun böyle birşeyle karşılaşınca ne yaparsa bende onu yapıyorum ve sanırım ömrünüm sonuna kadar da balık tutmak benim vazgeçilmezlerimden biri olacak... takii sualtı ve zipkınla tanışana kadar 🙂
suyun içinde onların dünyasında bir avcı olmak agoşana yattığınızda önünüzden geçen 10larca balık sürüsü geçip zıpkınla atış yapmak anlatılmaz bir duygu..
bursada yaşayan zıpkıncı arkadaşlar yada bu işe başlamak isteyenler yeni başlayanlar buradan elimden geldiğince sizlere yardıncı olabilirsem ne mutlu bana
birlikte dalış organizasyonlarıda yapabiliriz bilgilerimizi paylaşabilirz

Dalın Sağlıcakla 🙂

Hosgeldin Tuncay, bilgilerin faydalı olcaktir.

hoşbulduk... insanlara av bilincini öğretebilirsek ne mutlu bize... Zıpkıncılar avcı olduğumuzu unutmamamız gerekir.... Yemeyeceğimiz Balıkları zevk için vurup öldürmeye ve katliam yapıp el kadar balıkları vurmamalıyız.....
bu işe meraklı olan tüm arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
biligiler paylaşıldıkça tecrübeler de artar 🙂

Aramıza hoşgeldin Tuncay, Keyifli Paylaşımlar diliyorum..

hafta sonu mudanyadaydım ve 2 adet 1kg levrekle eve döndüm
sular soğmaya başlamış zıpkıncı arkadaşlar eldiven ve çoraplarını unutmasınlar 🙂
zıpkıncılar iyi bir levrek merası 🙂
mudanya yat limanın sol tarafında yürüme mesafesinde su içinde büyük bir kaya var onun sol taraflarında güzel yerler var...
Dalın Sağlıcakla...........

Back