Buysmartjapan Sitesinden Adım Adım Ürün Satın Alma Işlemi - Resimli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çırak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aradaki farkın %10 dan çok daha fazla çıkması gerek.
Amazon.co.jp bize ürün satarken yerel KDV yi ekranda görünen fiyattan düşerek gideceği ülkede ödenecek vergi kadar ekleme yapıyor. Yani Amazon alıcı denizaşırı olduğu için direk ihracat yaparmış gibi işlem yapıyor.
Aynı ürünü adı geçen site üzerinden alsak 100 dolarlık ürün önce 110 dolara ve buraya gelince de ödenecek %20 lik gümrük vergisi ile 132 dolara gelecektir. Tabii ki artı olarak kargo bedeli de eklenecek.

Evet aynen öyle oluyor şeref bey. %10 site komisyon alıyor, buraya gelince de %20 gümrük vergisi ekleniyor.

Eline emeğine sağlık birşey daha öğrenmiş oldum
Tşk ederim.

Emeğinize sağlık. Teşekkürler.
Tşk ederim.

Yurdum balıkçısına sınır yok Maşallah... Bilgilendirme için teşekkürler. Emeğinize sağlık
Kesinlikle sınır yok 🙂. Tşk ederim.

Valla aynen,
Bu kadar detaylı olarak hiç bilmeyen hiç alışveriş yapmayan biri de direkt işlemlerine başlar 👍👍👍👍👍
İlgi alaka ve paylaşım için hobidaşlar adına teşekkür ederim.

Aldığınız ürünler umarım gönlünüzce avlara vesile olur

Rastgelsin
Ben teşekkür ederim.

Cok tesekkurler, elinize saglik.. bu alisverisi sifirdan cozmek zor olmus olsa gerek..
Evet ilk başlarda bende çok zorlandım ama saolsun müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu.

Eline saglik. Bence bu konunun sabitlenmesi lazim. Her zaman herkesin isine yarar.
Hobide kullanılan ürünler ülkemizde çeşitlenmediği sürece hobici olarak dışarıya mecburen bağlıyız, buna benzer başka sitelerde vardır elbet ama şimdilik problemsiz bu site iş görüyor.

Emeğinize sağlık..
Tşk ederim.

Konu'ül efsane olmuş .Eömeğine sağlık , çok işime yarayacak sağolasın.
Bir faydam olduysa ne mutlu bana adaş.

Denedim bakalim, olacak mi? Heyecanla bekliyorum 🙂
Olur olur 👍🙂

Amazon.co.jp uzerinden aldim, daha dogrusu buysmartjapan.com uzerinden ekledigim urun eklenmedi.. bende amazon uzerinden direk aldim.. sanal karttan cektirdim, ufak bir paket, bakalim ne kadar sure alacak gelmesi.. dhl ile gonderiyolar, kargo ucretini cektiler, ekstra bir masraf cikmaz umarim..

Back