BÜYÜKÇEKMECE GÖLÜ SON DURUMU 09/01/2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sniper85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kanka patlatmışsın kaçamağımızı emeğine sağlık bılıyosun turna yasağı başlayalı 1 ay kadar oldu yanılmıyosam 15 aralık aman dıyeyım bı yanlışlık yapıp takılma turna ya falan sen levreğe devam et o aldığın rapalalar ile kardeşim hadı allaha emanet ol.he bu arada senı dınleyıp odunları 3 çuval almışız yoksa orada bı anıt gıbı kalıcaktık

Aynen öyle de kanka sen 3. çuvalın yarısına gelmeden geçtin zati arabaya. Ohhh resmen piştin arabada, 1-2 saatte kestirdin... Balık sana, gece sana güzel... 😀

h be kanka kırdın kalbımı şimdi yaa ben hasta hasta senı kırmıyorum donmaya gelıom sen ytıon dıon yaaa 🙂)))

Öyle valla kanka. Hakkın ödenmez. Bu arada nasıl oldun. Hastalığın daha da ilerlemedi inşallah.

yok kankaa yaa vlla iyki gıtmişiz dicem süperim yaaa çok iyi geldi temiz hava soğuk kendime geldim yemin edrim ben biliyodum zaten bır aydır balığa çıktığm yok toprağadeğmedim yaa ondan hasta oldum ben krdeşim

İyide kardeşim bende arada sırada yolum düşerse Büyükçekmece gölüne gidiyorum tamam israil sazanı var arkadaşın dediği gibi saat başı değil yemini iyi yapana 10 dakikada bir geliyor ayrıca orada sadece israil sazanı yok yayında var turnada var tabii tutabilene 🙂 ben gittiğimde 1 yayın aldım tabii ilginç bir durum siz nasıl yakalayamıyorsunuz anlamıyorum

Back