rapala güzelmiş.nedir markası rengi bunun Vural abiBu rapala bu sene yüzümü çok güldürdü özellikle az kapalı havada olmazsa olmazlardan oldu benim için
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rapala güzelmiş.nedir markası rengi bunun Vural abiBu rapala bu sene yüzümü çok güldürdü özellikle az kapalı havada olmazsa olmazlardan oldu benim için
![]()
Killer beyaz palyaço rapala Üsküdar Almer balıkçılığın ürünürapala güzelmiş.nedir markası rengi bunun Vural abi
Sayilmaz abi 🙂 kaçırdın palamut furyasini seneye inşallah diyelim. bu sene cok güzel palamut yapti hele bir gün çok güzel palamut yapti o furyayi kaçırdım ben 0.35 bedeni kopanlar kiloluk palamutu karaya almaya çalışıp suyun üstünde kısa bir şok yaşayan palamut ve o palamutu yakalamak için suya atlayanlar 🙂 kısacası güzel bir palamut sezonu oldu bu sene herkezin yüzü güldü inşallah aynı durum seneyede olur .Şu mereti boğaza gitmediğim için bir ben almadım herhalde, hoş çapariye 10 cm'liği geldi caddebostanda onu da çok dikkatli şekilde çıkartıp saldım umarım yaşamıştır ama o sayılmaz herhalde 😀
teşekkürler abi o tarafa gidincealıp çantaya eklemek lazımKiller beyaz palyaço rapala Üsküdar Almer balıkçılığın ürünü
teşekkürler abi o tarafa gidincealıp çantaya eklemek lazım
hep senın yuzunden aldın 1000 tane rapala bıze rapala bırakmadın alıcan olsun çakma chine muhasebeci 🙂Almer balıkçılığın yeri değişti aynı yerin hemen yanında sokak var oraya taşınmışlar bu rapala çok tuttuğu için stok yapmışlar arada sırada isteyenlere bi bakim diyip 5-6 tane çıkarıp öyle satiyor
hep senın yuzunden aldın 1000 tane rapala bıze rapala bırakmadın alıcan olsun çakma chine muhasebeci 🙂
hain kuşcu adama rapalayı öve öve bir oldun adam tabi stok yapar, alıyorsun stok yapıyorsun bittikten sonra bize bu rapala iş yapıyor diyorsun hain çakma chine balıkçısı seni 🙂