Cafe @shimano nun yeri ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu rapala bu sene yüzümü çok güldürdü özellikle az kapalı havada olmazsa olmazlardan oldu benim için

dae8edb8f7eeb22cdc669f63be0f62f7.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rapala güzelmiş.nedir markası rengi bunun Vural abi

Şu mereti boğaza gitmediğim için bir ben almadım herhalde, hoş çapariye 10 cm'liği geldi caddebostanda onu da çok dikkatli şekilde çıkartıp saldım umarım yaşamıştır ama o sayılmaz herhalde 😀
Sayilmaz abi 🙂 kaçırdın palamut furyasini seneye inşallah diyelim. bu sene cok güzel palamut yapti hele bir gün çok güzel palamut yapti o furyayi kaçırdım ben 0.35 bedeni kopanlar kiloluk palamutu karaya almaya çalışıp suyun üstünde kısa bir şok yaşayan palamut ve o palamutu yakalamak için suya atlayanlar 🙂 kısacası güzel bir palamut sezonu oldu bu sene herkezin yüzü güldü inşallah aynı durum seneyede olur .

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olsun kaçıralım, seneye de buradayız sonrakine de umarım ömür yeterse deneriz, şimdilik kalkanda balık avlayabileceğim bir spin kamış bakıyorum belki şile tarafında falan da kullanırım ama aşmayacağım para kısmını ve 150 lirayı geçmeyeceğim. okuma g-force hoşuma gitti hem 7-35 ile hafif rapalaya da uygun hemde 10 paket kulak çubuğu yada 5 paket sigara fiyatına 55 lira
birşey olursa canım yanmaz 😀

teşekkürler abi o tarafa gidincealıp çantaya eklemek lazım

Almer balıkçılığın yeri değişti aynı yerin hemen yanında sokak var oraya taşınmışlar bu rapala çok tuttuğu için stok yapmışlar arada sırada isteyenlere bi bakim diyip 5-6 tane çıkarıp öyle satiyor

Almer balıkçılığın yeri değişti aynı yerin hemen yanında sokak var oraya taşınmışlar bu rapala çok tuttuğu için stok yapmışlar arada sırada isteyenlere bi bakim diyip 5-6 tane çıkarıp öyle satiyor
hep senın yuzunden aldın 1000 tane rapala bıze rapala bırakmadın alıcan olsun çakma chine muhasebeci 🙂

hep senın yuzunden aldın 1000 tane rapala bıze rapala bırakmadın alıcan olsun çakma chine muhasebeci 🙂

hain kuşcu adama rapalayı öve öve bir oldun adam tabi stok yapar, alıyorsun stok yapıyorsun bittikten sonra bize bu rapala iş yapıyor diyorsun hain çakma chine balıkçısı seni 🙂

hain kuşcu adama rapalayı öve öve bir oldun adam tabi stok yapar, alıyorsun stok yapıyorsun bittikten sonra bize bu rapala iş yapıyor diyorsun hain çakma chine balıkçısı seni 🙂

adam senı gorunce dırek yuzunde gulumsemeler cıktı aha dedı daımı musterı geldı vıtrınde olmayan urunu senın ıcın yan sokaga gıdıp sotelerden cıkardı haın cakma chine muhasebecı senı 🙂

Back